најдобри слот апликации за да добијат пари

не soboba казино имаат бафет

Онлајн коцкање оператор Jackpotjoy САЛАДИН успеа да тесен нето загуби во првиот квартал од 2018, во голема мера на силата на својата Вера&Џон онлајн казино бренд.Бројките објавени оваа недела од страна на велика БРИТАНИЈА-листата Jackpotjoy покаже вкупно игри приходи зголемувањето на 13% да £80.7 m, додека прилагоди заработка падна 7% да £27.1 м.Прилагодени нето-приходи подобрување на 3% до £21.4 метри, но компанијата закажал некорегирани нето загуба од £7.7 m за квартал најдобри слот апликации за да добијат пари. Jackpotjoy обвинија прилагоди заработка намалување на зголемена маркетинг трошоци и велика БРИТАНИЈА е примена на нови даноци за онлајн коцкање бонус нуди која стапи на сила во Q4 2017. На прилагоди нето-приходи добивка беше заслужен за компанијата има обновуваат својот огромен долг оптоварување за време на Q4 2017 најдобри слот апликации да освојат и награди. На Вера&Џон Нордиските-соочува онлајн казино бренд изнесува 26% од Q1 е група на приходи, но пријавени приходи раст од 35% во кварталот (31% во постојана валута).На mainstay Jackpotjoy поделба, која ги вклучува Mandalay и Botemania онлајн бинго операции и Starspins казино бренд, пријавени приходи раст од 7%.Просечно месечно активни корисници подобрување на 7% до 256,700 на крајот на Март, додека месечна игри приходи по просечна активна клиентите се зголеми за 9% да £95.
Jackpotjoy извршниот претседател на Нил Goulden рече Q1 прикажува "продолжување на добрата основните импулс" компанијата ужива во 2017 дали јужна точка казино се шатл до лента. Компанијата се надева да се изгради на тоа моментумот од продолжувајќи ги своите ТВ рекламна кампања преку Q2 и лансирање на нов кампања во Шпанија.На earnout период за Botemania бренд (како што е предвидено во 2015 стекнување од поранешниот сопственик Gamesys) заврши во Март, а компанијата ќе го направи неговата крајна исплата на Gamesys во јуни. Jackpotjoy вели дека ќе "удобно" финансии оваа исплата од постоечките парични средства, по која го очекува на "брзо де-потпора." Jackpotjoy додаде дека намалувањето на нето долгот "останува клучна стратешка цел" за компанијата, иако неговиот прилагоди нето долгот застана на г 379.9 м на крајот од Q1, сведе само £7.4 m од вкупно нерешени на крајот на 2017.

Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre не soboba казино имаат бафет.