како да се добие даночни се врати од нас казино добивки

голема волкот ложа poconos казино

Гејминг опрема на услуги, одберете options > Shuffle Господар зголеми нето приходи од 14 проценти во третиот квартал, компанијата претставници, рече во понеделникот.Лас Вегас-базирани Shuffle Господар, кој обезбедува казина со маса игри и управување со производи, изјави инвеститори дека нејзиниот нето-приходи за кварталот кој заврши јули 31 беше $10.4 милиони евра, во споредба со $9.1 милиони евра, во истиот квартал минатата година.Компанијата заработувачка по акција беше 18 центи, во споредба со 17 центи пред една година.Аналитичарите анкетирани од фондацијата Томсон Ројтерс, сепак, се очекува Shuffle Господар да го пријави заработка од 20 центи по акција како да се добие даночни се врати од нас казино добивки. Shuffle Господар на службени лица, рече дека компанијата рамки на вкупните приходи во квартал се зголеми за 9% на $63.4 милиони евра во голем дел, бидејќи на маса игри, од кои компанијата акции приходи со казина, и продажба на електронски маса игри како да се извишува монети на глобално покер. Shuffle Господар Главен Извршен Директор Гевин Исаков рече четврт "добро позиции" компанијата наслов во следниот месец Глобалната Гејминг Експо, каде што ќе започне новата картичка shuffler, преработената електронски игри маси, и нови телевизија и на интернет игри.Компанијата, исто така, е подигнувањето на линија на слот машини голема работа на уметноста места надвор од civ 5. "Јас сум убеден дека ние ќе заврши 2012 година со подлабоко портфолио на производот и посилна организација," Исаков рече. голема волкот ложа poconos казино.