лесен начин да го победи пари во казино

казино гордост виски цена во haryana

Макао официјални лица велат дека е можно воведување на валута увоз контроли не е наменета да се стави крај на специјалниот административен регион е казино бизнис.Говорејќи на 2 Пекинг Macau Соработка и Размена на Проекти за Промоција Семинар на среда, Секретар за Економија и Финансии Tam Pak Yuen рече предлог да бара од посетителите да Macau да го пријават износот на пари што го носи беше "не" за гејминг индустријата" и не беше "ограничување на движење на паричните средства на сите." Tam рече дека Macau статус како член на Светската Трговска Организација значеше тоа мораше да се придржуваат "многу аспекти и меѓународните обврски", но тој инсистираше на тоа имаше и што уште нема одлука за тоа дали таква декларација систем ќе бидат потребни, ниту, пак, дали на прагот ќе се утврди под кои таква декларација ќе биде потребна лесен начин да го победи пари во казино.
Tam рече дека дури и ако таквиот систем се смета за неопходно, таму ќе биде без ограничувања наметнати од толку долго како на пари во прашање е "не се поврзани со перење пари," иако тој одби да понуди спецификите на тоа како разлика ќе бидат направени.Тоа е можеби значајни дека Macau ќе биде повикувајќи се на СТО заложби како оправдување зад нејзиното разгледување на валута декларација барања, со оглед на фактот дека Државниот секретаријат на САД долго време се обидувала да се поврзе Макао со перење на пари, и НАС игри регулатори и политичари беа јавно здружување Macau е казина со организираниот криминал само минатиот месец.Сепак, треба да Macau се размислува на овој чекор со цел да се молиме да НИ властите, некој навистина треба да се истакне дека САД никогаш не навистина се стави сето тоа многу напор во придржува до своите сопствени СТО спогодбите.Додека некои индустрија набљудувачи се предложи декларација барање ќе се стави повеќе на crimp во готовина-само маса-пазар игри сегмент од кредит-потпираат VIP бизнис, Хонг Конг-листата junket оператор акции натопи на ден по вести од декларацијата хит на медиумите.Потоа повторно, инвеститорите можат да бидат повеќе загрижен над сигнали дека кредитна е затегнување на Кинески копното.ЈП Морган аналитичар Кенет Fong издаде известување во кое се вели претходните случаи на затегнување на кредитните се земени од еден до два месеци да има негативно влијание врз Macau VIP коцкање бројки, и дека како резултат на тоа, инвеститорите ќе биде одржување на остар око за трендовите во ВИП побарувачката казино гордост виски haryana цена. "Се додека не е јасност .. казино гордост виски цена во нагоре.
ние веруваме дека сектор ќе се консолидираат." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино гордост виски цена во haryana.