подготовка прелива болка казино био

совршен резултат во блек џек крстозбор поим

Lottery.com достигна обврзувачки договор да се стекнат со Мексиканскиот-базирани JuegaLotto и Aganar подготовка прелива болка казино био.

Lottery.com извршен ДИРЕКТОР, Тони DiMatteo, рече: "Овие придобивки ќе значи значително inroads за Lottery.com во текот на Мексико, латинска Америка како што се прошири нашите меѓународни операции, проширување на нашето портфолио на производи, како и се изложуваат на нашите домашни производи на нови пазари."Договорот ќе се види Lottery.com ја прошири својата достигне во латинска Америка, со двете Aganar и JuegaLotto дозвола да го продаде лотарија игри во Мексико.Лотарија на пазарот во латинска Америка се очекува да биде во вредност од $9.8 bn, вклучувајќи 26 земји.Пазарот во земјите кои двете Мексикански компании трговија содржи 652 милиони потенцијални купувачи, додека во изминатите 12 месеци, пар привлече 136,000 нови играчи подготовка прелива.болка казино био recette. JuegaLotto извршен ДИРЕКТОР Луис Карлос Leal рече: "комбинација од нашето искуство, нашата производи, и игри лиценците во Мексико, латинска Америка, во унија со брендот на Lottery.com е очигледна победи и ние се екстатично да растат заедно во регионот."Nour-Декан Anakar, претставник на Aganar, додаде: "фокусот На раст и доведување на дополнителни компании и дистрибуција партнери во заедницата е клучен двигател за Lottery.com и јас сум сигурен нашата платформа, и моето искуство во лотарија индустрија, ќе се забрза оваа динамика дури и подалеку."Со стекнување завршени, договор се уште е предмет на стандардот затворање услови. perfil де пареа де покер.