може да ја отворам мојата сопствена казино

кога се tesco испорака слотови објавен полноќ

Топло на петиците на својата најнова верзија, и мултиплатформен инвеститорот за дигитални игри, Скицата Игри, сега има најави неговото стекнување на Livewire Игри, Обединетото Кралство-базирани игри на создателот.На движи понатаму bolsters на Nottinghamshire-со седиште на фирмата позиција како врвен слотови снабдувач за секој сектор на натпреварувачки игри индустрија.Основана во 2007 година, Livewire Игри испорачува двете игри и не-игри производи и е искусен творец на квалитетот Категорија C, Б3, D и Б4 игри за велика БРИТАНИЈА пазар, со неколку откако бил развиен во партнерство со Скицата.Бизнис како и обично: Според условите на договорот, на Doncaster-врз основа на компанијата ќе продолжи да работи како независно студио, со фокус на создавање на земјиште-базирани игри предводена од постојниот директор, Алан Claypole.Скицата е земја-развој кој се базира на владеење ќе биде значително зголемени, особено во производството на игри за Категорија C пазарот.Коментирајќи во врска со стекнување, велика БРИТАНИЈА, Генерален Директор на фирмата родител организација, Германија-базирани Gauselmann Група, Sascha Blodau, рече.. може да ја отворам мојата сопствена казино. "Ние би сакале да се официјално добредојде Алан и неговиот тим да го Gauselmann Група може ли да се отвори казино во флорида. "Livewire и Скицата имаат блиски односи за многу години, па ова спојување, го прави совршена смисла за двете страни.Ние со нетрпение очекуваме да работиме со Livewire и градење на нашата веќе успешно партнерство," според официјалното соопштение.Расте портфолио: Livewire е најновиот прилог на Скицата е стабилна на играта studios, по февруари стекнување на велика БРИТАНИЈА-базирани игри на инвеститорот на Проектот Монета Ограничени и јануари 2018 стекнување на omni-канал игри на услуги Игри Склад од Пристаништето Група.Како што споменавме, стекнување доаѓа само еден ден по лансирањето на Британската игра студио за најновото издание на своите долгогодишниот Паб Овошје Серија, се Носат На Кампување, врз основа на популарни 1969 Британска комедија филм со истото име.Ослободувањето доаѓа на петиците на додавање на три нови карактеристики од страна на Скицата, која вклучува супер режим, во играта на лоби и голема победа одбор низ својата suite на наслови.Додатокот е компанијата напори да ги надгради своите маркетинг и промотивни алатки за понатамошно оператор промотивни можности. кога се tesco испорака слотови објавен isle of man.