златна дама казино најава мобилен

е покер смета за спорт

Акција Игри, организаторите на светски познатиот EiG, потврди дека тие ќе бидат стартување на Апликација посветена на Берлин-врз основа на настан кој го привлекува некоја претежно C-Ниво публика на i-Игри професионалци.Мобилната апликација е создаден за да се зајакне и да го прошири EiG искуство, овозможувајќи им на делегати и комерцијални организации да се поврзат и да се вклучат во пресрет на вратите отворање на Арената Берлин (30 октомври – 1 ноември).Кертис Roach, Акција Игри е Постар Настани Продуцент, кои се одговорни за EiG, рече: "Ние знаеме од делегат истражувања кои ние спроведе по секое издание на EiG дека 79% од 2016 година е регистранти присуствуваа со основна цел е да ги задоволи клиентите, добавувачите и индустрија колеги во Берлин и 56% до мрежата.Низ нашите игри брендови ние сме посветени на подобрување на клиентите искуство и EiG Стан е развиена за да се направат овие клучни функции полесно и повеќе лесно да се заврши." На 2017 Стан, им овозможува на регистрирани делегати да се види кој е присутни во спектарот на говорниците, спонзори, изложувачите и колеги пратеници.Функционалноста, исто така, им овозможува на учесниците да се распоред на состаноци, изложувачи да ги објавите своите производи и услуги на EiG Стан newsfeed како и приказ и да го обележите информации за настанот, спонзори и звучници.Голем број на платени можности постојат за да испратите најавите за да сите EiG Стан корисници.Тесно соработувајќи со iGaming Индустрија Советот (iGIC), за да се обезбеди EiG се занимава со најважните бизнис прашања на ден, 2017 дневен ред се фокусира на начинот на индустријата може да се вклучат во следното ниво на интелигенција, искористување на новите технологии, производи и концепти, додека оглед на тоа што ова значи за наследството системи златна дама казино најава мобилен. EiG е единствена платформа го олеснува високо ниво, вмрежување и учење за целиот iGaming екосистем и се поврзува со високи ниво на донесување одлуки од iGaming оператори, Земјиште Базирани на Казина, Обложување Продавници, Лотарија Оператори, Социјална Оператори, Gaming Start-ups, Регулатори и Консултанти.Регистрирајте се на eigexpo.com со цел да се исполнат, мрежа и споделување идеи со 2,000+ на iGaming водечки професионалци очекува да присуствуваат EiG 2017 златниот клуч казино момбаса кенија. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre златна џунглата гранд слот машина.