Winstar казино

покер турнир распоред

Сингапур е мега-казино Марина Беј Песоци ќе биде привремено затворање своите врати по две на казино персонал позитивен за Covid-19 winstar казино. Нема закажано reopening датум како и местото на одржување се подложува на длабоко чистење.Хотелот има увери гости "другите вработени кои се блиски контакти се идентификувани и се става на останете дома известување или карантин цел", додека казино тесно соработува со Министерството за Здравство во контакт следење напори за гости кои може да имаат контакт со двајца членови на персоналот."Ние ќе продолжиме да бидат внимателни на сите фронтови, вклучувајќи строги чистење режими, безбедно и дистанцирање мерки преку имотот, како и редовна Covid-19 тестирање на чело на вработените", рече изјава покер соба преглед.

"Остатокот на имотот ќе биде оперативен врз основа на ревидираната капацитети и построги мерки низ сопственост до 13 јуни 2021, во поддршка на Владата е најновата напори."Додека казино е затворен, хотелот и понатаму останува отворена за резервации, со секоја соба сместување на максимум две лица.Атракции, како што се SkyPark Набљудување Палубата или Sampan Вози, работи на намалениот капацитет од 25%.Владите на Сингапур и Хонг Конг се планира да се започне на воздушен меур за патување меѓу две подрачја на 26 Мај, но поради зголемување на случаи во Сингапур, оние планови беа одложени.Идејата за патување меур беше кружи околу од Есента минатата година, но тоа беше турнат назад до 2021, а сега тоа е да се биде повторно одложен на неопределено време.На авионски меур би било потребно патниците да имаат негативен тест сертификат за Covid-19 пред тие да може да се земе директен лет. winstar казино.