зголемените орел casino & spa мт. пријатен

manoir du petit казино де charlevoix

Вие само навистина треба да се погледне назад колку што последните шест месеци за да се открие список колку што се Водат Armstrongs иглички на нови бизниси GTECH G2 го стави нејзиното име да.Без разлика дали тоа се Австрија, Квебек, Италија, па дури и подигнувањето онлајн бинго кој вистински презентери, GTECH G2 го направиле тоа.Претходно оваа година, тие дури и отиде во образованието, со своите семинари на мислата лидерство, па да се продолжи со својата тековна стапка тие се потребни малку pick me up.Што знаете, можеби неколку изданија на Про Плус секојдневно да одат заедно со Venti Americano тие нарача од "Старбакс".Кој вид на работа.Значи, назначувањето на новиот шеф на Светот Лотарија Асоцијација (WLA) продажбата би требало да им помогне на своите планови, неговото име...Вејн Пикап.Како соодветно е тоа, еј?Пикап се приклучува на тимот по кои се одговорни за менаџирањето на Австралија и Нов Зеланд пазари за GTECH за последните три години.Вилијам Скот, GTECH G2 група комерцијален директор, беше возбуден во нов пикап тие го примија и коментираа: "Вејн е и почитувана во индустријата.Тој доведува до улогата веродостојна досие за оперативно извршување и тој покажа способност да се развијат силни односите со клиентите со текот на времето." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre зголемените орел casino & spa мт. пријатен.