четирите ветрови казино денот на благодарноста бафет

online poker real money paypal

Лас Вегас-базирани Everi Holdings Inc.продолжи да се изненади аналитичарите, објавување рекорд првата четвртина приходи и заработувачка четирите ветрови казино денот на благодарноста бафет. "Севкупно, 2019 е исклучено да солидна започнете со што се очекуваше и како резултат на тоа, ние и понатаму сме на вистинскиот пат за да се постигне нашата целосна година очекувањата за прилагоди на парични текови помеѓу $252 милиони $255 милиони," Everi Претседател и извршен ДИРЕКТОР Мајкл Rumbolz рече дека претходно оваа недела четирите ветрови казино виртуелна списокот.

"Ние, исто така, продолжи да се очекува дека слободниот готовински тек ќе приближно двојно, во споредба со речиси $25 милиони во слободен паричен тек генериран во 2018." Компанијата објавија нето-приходи од $5.9 милиони евра, 8 центи за споделување, на приходи од $123.8 милиони евра за периодот кој што заврши на 31 Март четирите ветрови казино денот на вљубените бафет. Што се споредува со нето-приходи од $4.6 милиони евра, 6 центи за споделување, на приходи од $111 милиони евра за истиот период една година порано.Истражувањето на Вол Стрит аналитичарите очекуваа заработка по акција за 2 центи.Во текот на последните четири квартали, компанијата има надмина консензус заработка проценки четири пати online poker real money paypal. Rumbolz рече на компанијата инвестиции во новиот кабинет прикажува за неговото јадро игри резултираше рекорд во продажбата на нови единици за квартал.Аналитичар Тод Eilers на Eilers & Krejcik Игри нотирани во извештајот за инвеститорите дека Everi имаше четири од топ 10 игри во Eilers-Fantini Месечна Игра Претставата Извештај за Март, вклучувајќи три брендирани "Ајкула Недела"-тематските игри online poker real money pa.
"Ние продолжуваме да веруваме Everi има силен состав на премиум игри закажана за да хит на пазарот во 2019 и ние со нетрпение за здрав раст и развој на компанијата е премиум инсталирате база текот 2019," Eilers се вели во извештајот.Компанијата е финансиски технологија поделба, исто така, искусни раст со Everi продажба на најголем број на пари однапред киосци во 14 маала, како на компанијата започнува да се реализира очекува uptick во единица замени. Everi акции заврши неделата со силна 2-отсто, 0.2 проценти се зголеми до $10.28 споделување на натпросечна обем.Пред објавување на приходи, ова прашање мораше да се натопи толку ниско, како $9.34 за споделување. online poker real money oregon.