најблиску казино да flagstaff az

реката рок казино вклучена божиќ

Нашиот канал проверки укажуваат на тоа дека Macau е GGR [од 1 јули до јуни 8] беше околу MOP6.6 милијарди долари [US$816.5 милиони], еден месец-to-date просечна дневна стапка од околу MOP825 милиони," напиша аналитичари Vitaly Umansky, Жен Гонг и Kelsey Жу најблиску казино да flagstaff az. Под претпоставка дека на GGR просечна дневна стапка на MOP810 милиони евра за MOP830 милиони евра за останатите денови од месецот, ние проценка јули GGR да опсег на MOP25.2 милијарди и MOP25.7 милијарди долари, проценува дека од година на година се зголеми во јули од +10 проценти на +12 проценти," Sanford Bernstein тим изјави.ast месец, казино GGR се зголеми од 12.5 проценти од година на година, околу MOP22.49 милијарди долари. најблиску казино да fenton mo.