казино театар la grange на ле locle

дали прозорци даде временски слот (time slot

Slovakian даночните власти имаат упаднаа сто игри места, како земја извршува голем crackdown на нелегални машини за коцкање.Тоа траеше два дена за 180 Slovakian Финансиска Администрација (SFA) comptrollers — придружена од страна на царинските службеници –да се носат надвор "Diamant Операција," како што на операција е наречена.Крајниот резултат беше одземање на пет од т.н казино театар la grange на ле locle.

"квиз машини" — така се нарекува затоа што играчите одговор Опасност-esque прашања да го победи пари — како и финансиски книги од голем број на упаднаа места.Официјални претставници, исто така, беа конфискувани и запечатена 75 други машини за да се тестираат за законитоста; не едноставна задача, според шеф на оддел дали неискористените осигурач слотови моќ. "Тоа не беше лесна акција," SFA кривични истражувач Ludovit Mako во соопштението дали велика британија mail ви даде временски слот (time slot. "Во некои објекти, коцкање машината е исклучена во текот на истрагата, додека во другите, таму се водат за исчезнати интернет конекции и снабдувањето со електрична енергија." Ако органи да може на крајот да докаже дека машини се користат нелегално, нивните оператори може да се соочува беспомошна казни.И ако она што се најде во машини не одговараат со финансиските евиденции што ги придружуваше, кривичната пријава може да се поднесе, како и.Може да се машини кои претставуваат едноставна квиз прашања се смета за нелегално коцкање?Slovakian органи мислат така, особено во светлина на новите коцкање закони кои беа донесени во земјата почетокот на оваа година.Властите беа на врвот дека машините не беа само се користат за квизови.Не само што беа тие, наводно, се работеше за коцкање цели, но официјални лица велат дека тие веруваат дека играчите на возраст под 18 години им беше дозволено пристап до игри уреди.Постојат околу 800 таквите машини во Словачка, земја сместена во Централна Европа помеѓу Австрија, Украина, Полска, Унгарија и чешката Република.Додека локалните законот пропишува дека машината сервери се наоѓаат во рамките на земјата, се чини дека многу се наместо нелегално оперативни надвор од земјата граници дали прозорци даде временски слот (time slot. Slovakian регулатори покажува малку толеранција за ваквите незаконски практики.Минатата година, тие преданието вкупно 210 казни во вредност од €378,660 ($ДОЛАРИ 441,367), значително ескалација од 57 казни што се издаваат само на годината пред тоа.Словачка не е единствената земја добивање bitten од страна на полицијата и убоди од: од Азија во Северна Америка, полицијата се држат зафатен busting до незаконско работење.Во Хонг Конг, десетици беа уапсени и речиси $10 милиони вредност на влогот беа запленети како полиција разбиена долу на наводниот Светското Првенство bookmaking операција минатиот месец.И порано оваа недела, друг сличен на Светското Првенство обложување операција е прекината од страна на властите во Куала Лумпур.Во меѓувреме, на прашањето на т.н ffxiv samurai best in slot 5.4. "игри на вештина" продолжува да предизвика контроверзии во Колорадо, каде локално жените беше уапсен и нејзиниот игри запленети за работа на "возрасни аркадни".Оние кои би требало да се почитување на законот не се имуни на полициските рации, или.Владините канцеларии на корејски Министерството за Култура, Спорт и Туризам беа упаднаа во Март, обвинет за "индустриски размери, непотизам" во работењето во сопственост на државата казино. ffxiv samurai best in slot.