како да се надополни zynga покер на ipad

дали sainsburys имаат домашна испорака слотови

Curacao, Netherlands Antilles, – Индустрија ветеран Clive Archer денеска најави дека тој ја напуштил неговата двојна позиција како Директор и Консултант на Капитал Покер Мрежа("EPN")и како консултант на својот предводник на брендот FullFlushPoker.com ("FFP").Во Стрелец отсуство, нова група на игри инвеститори има стекнато бизнис и има преземено непосредна контрола додека корпоративни промени се заврши со текот на времето.Повеќе детали за тоа ќе биде претстојниот во следните неколку месеци.На постоечки менаџмент тим ќе остане во место и на групата претставник има преземено во текот на кормилото, додека новите сопственици се финализира тим.Стрелец поновата лошата здравствена состојба е причината за него повлекува далеку од бизнисот.Стрелец беше првично го донесе во Мрежата сопственици, како и на поголемиот дел од неговата кариера, како ангажиран пиштол за да се добие двете EPN и FFP симне на земјата и оперативни ефикасно, оперативниот менаџмент ќе продолжат да се подготви за во комбинација вештина за поставување на целиот EPN тим, кој донесе богатство од индустријата искуство и професионалност да маса; тие затоа ќе продолжи да вози на бизнис напред кон понатамошен успех и раст на Мрежата и FFP како да се надополни zynga покер на ipad. "Имав малку вклучување во изминатите шест месеци по моето здравје проблем.Со мојата неспособност да бидат целосно вклучени тоа не е добра ситуација за бизнис и јас за среќа имаа пријатели кои помогнаа да се излезе.Јас сум многу задоволен што на нови инвеститори се препозна потенцијалот на бизнис и зачекори во.Јас сум дури и повеќе задоволни дека тие ќе продолжат да користите постоечки менаџмент тим кој се гради и управува овој бизнис.Јас сепак ќе се види со силен интерес од поодамна," рече Стрелец.Стрелец сега ќе се концентрира на консултантски активности на part-time) основа, така што тој може целосно да се опорави и да имаат малку слободно време за своето семејство и првиот внук.За Капиталот Покер Мрежа На Капитал Покер Мрежа (EPN) е светски само Кооперативни покер мрежа која претставува иднина на покер мрежи – целосно транспарентни, peer-to-peer мрежа на операторите во потрага профитабилно да додадете покер на нивното портфолио или зголемување на нивните постоечки покер профитабилност.Тоа е непрофитна организација (за да го зголеми профитот на својата Licensees), со ниско ниво на фиксни надоместоци и минималните трошоци за Оператори кои форма оваа покер колектив.Дознај повеќе за EPN @ https://www.equitypokernetwork.com/ за добивање на најновата коцкање вести од Калвин Ayre како да се користат 3 слот нож острилка.