холивуд casino resort bay st. луис мисисипи

она што е покер лице стан

Bookmakers Вилијам Хил формално барање за проценка на Playtech е 29% од акциите во фирмите' Вилијам Хил Онлајн (СЗО), заедничко вложување холивуд casino resort bay st. луис мисисипи.
Услуги Playtech откри веста во изјава, додавајќи дека тие се "посветени на непречено предавањето" на акциите треба да Хилс да го остварат своето право да го купите. Хилс имаат право на повик опција на нивниот партнер е прашање во единица, која беше формирана во декември 2008 година она што е покер лице од страна на лејди гага за.
Playtech извршен ДИРЕКТОР Мор Weizer рече: "КОЈ е phenomenally успешна и трансформација партнерство за Вилијам Хил и Playtech, постојано постигнување на двојно-цифрен раст од година во година она што е покер лице за. "Тековната тргување е многу охрабрувачки и без оглед на Вилијам Хил е како уште на неопределено конечната одлука на повик опција, ние со нетрпение очекуваме да работиме со КОИ и одржување на нашите многу позитивен однос." она што е покер лице стан.