жените покер салата на славните

програмски задачи ништо како blackjack

Во Австралија, онлајн sportsbetting оператор, CrownBet Заштитен Ограничен, наводно, е свртена правен предизвик за требало план што ќе го видите ре-бренд својата неодамна-зголемена бизнис под 'Sportingbet' прекар.Според понеделник извештај од Lawyerly Медиуми, Мелбурн-базирани услуги потрошени околу $244 милиони евра во Март да се стекнат со локалните средства на Британскиот sportsbetting гигант Вилијам Хил пред поднесување пријава минатиот месец на трговска марка зборот 'Sportingbet.' CrownBet Заштитен Ограничена е мнозинство во сопственост на Канадскиот фирма, Ѕвездите Група Incorporated, а подоцна се применува на Australian Securities and Investments Commission за дозвола да се регистрирате името Sportingbet Заштитен Ограничен.Повикувајќи се на извештај од Австралискиот весник, Lawyerly Медиуми известија дека Алан Tripp, кој е татко на CrownBet Заштитен Ограничена е новиот Главен Извршен Директор, Мет Tripp, претходно во сопственост на Австралија-соочува онлајн sportsbetting оператор нарекува Sportingbet пред овој потфат беше продаден на Вилијам Хил, како дел од 2013 договор во вредност од околу $606.3 милиони евра жените покер салата на славните. Lawyerly Медиуми известуваат дека локалните Sportsbet работата на Даблин-базирани bookmaking гигант, Paddy Power Betfair, сега има реагираа на својот ривал е планирана промена на името со поднесување на тужба дека ќе им забрани на ре-брендирање.На antipodean нацијата најголемиот sportsbetting фирма, Sportsbet тврдеше дека се наменети потег ќе ги прекрши своите сопствени заштитна марка име поради фактот дека двете monikers се толку слични.Во тужбата поднесена во четвртокот, Sportsbet изјави дека планира потег од страна на CrownBet Заштитен Ограничен ќе биде во "јасен непочитување" на свои права.Мелбурн-со седиште на фирмата исто така изјавил дека тоа го работеше под сегашното име за над 25 години и на интернет на Sportsbet.com.ау од 2013 година и дека неговите позитивни репутација би можело да биде повредено ако неговиот ривал е дозволено да се ре-бренд напредокот на кралевите планина nc казино.
Lawyerly Медиуми објавија дека во правно дејство од Sportsbet е во потрага привремена и трајна забрана против ре-брендирање, како и штети и судски трошоци заедно со една цел, што ќе бара CrownBet Заштитен Ограничени да ја повлече својата трговска марка за 'Sportingbet' име. прогресивна 7 пламнал 7 е blackjack.