Programmi по statistiche покер на интернет

пиштол езеро казино е-мејл адреса

IGT отфрла судски постапки IGT има стекнато одредена средства, вклучувајќи и неколку патенти и други права на интелектуална сопственост од Скок Напред Игри, Inc programmi по statistiche покер на интернет.

(LFG) се посебно поврзани со Скок Напред Игри е SaffariNet® Патрон Екранот Интерфејс® (PDI) слика-во-слика мултимедијални екосистем технологија пиштол езеро казино храна суд. IGT, исто така, се согласи да го разреши спорот против LFG што читателите ќе се потсетиме беше поднесена во Невада Судови назад во септември 2015 година.Во времето, IGT тврди дека LFG беше маркетинг конкурентските уреди кои се копирани основните аспекти на IGT на интелектуална сопственост.Обвинетите Saffari, Cobb и Cunningham од LFG секој поминал многу години во IGT помага во развојот на комерцијален технологија која песни играч игри активност пиштол езеро казино храна промоции. Saffari, кој остави IGT во 2009 година, основана LFG веднаш по неговото заминување и регрутирани Cobb и Cunningham пиштол езеро казино е-мејл адреса.
IGT тврди дека LFG беше искористување на заштитениот техничко знаење дека Поединецот Обвинетите имале развиено во текот на нивното вработување во IGT."Оваа аквизиција се надоврзува IGT е индустрија-водечки интелектуална сопственост портфолио со ни овозможуваат да ги прошири опфатот на нашата казино системи за управување со решенија," Виктор Duarte, IGT Глобалната Главен Производ Службеник, Игри рече."Стекнатите систем-agnostic средства спаѓаат апликации и технологии кои се комплементарни да IGT е постојните решенија, и може да ни помогне да се подобри нашите придонеси за клиенти со текот на времето."Скок Напред основачот и главен извршен директор, Али Saffari, ќе служи како консултант за IGT да се овозможи лесна интеграција на решенија и апликации поврзани со стекнување.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] на која возраст u може да внесете казино.