Maestral resort & casino 5*

езерото тахо ски и казино одморалишта

р Raphaelson, исто така, служи како глобален општ совет и секретар за Лас Вегас Песоци.Како глобална правниот застапник, Г-дин Raphaelson надгледува компанијата правни работи во целиот свет.како Вегас Песоци развиен и работи големи казина во сад, Макао и Сингапур.како Вегас Песоци рече дека тоа добив писмено известување од Г-дин Raphaelson на јуни 22, информирајќи дека тој ќе престане да се служи во сите од неговите позиции, ефективна август 21, 2016 година maestral resort & casino 5*. Г-дин Raphaelson и компанијата се лица за вработување договор, датиран од февруари 18, 2016 година, која ќе го прекине ефективни август 21, 2016 година во врска со Г-дин Raphaelson е заминување од компанијата", рече Лас Вегас Песок во поднесување на U maestral resort & casino во будва црна гора.
Комисијата за Хартии од езерото тахо lakeside ин и казино. Некои одредби од Г-дин Raphaelson за вработување договор од страна на нивните услови да преживее раскинување на договорот," фирмата додаде.р Raphaelson се приклучи Лас Вегас Песок во ноември 2011 година, откако служел на претходните шест години како заменик претседател и генерален совет на САД-врз основа казино опрема и лотарија услуги фирма Научни Игри Корп езерото тахо ски и казино одморалишта.