смарагд кралицата казино работа коментарите

вашингтон

Следните оставка на Никола Béraud, BetClic Еверест Група има назначено Ignicio Martos да се упатат honcho смарагд кралицата казино работа коментарите. Ignicio Martos беше извршен ДИРЕКТОР на онлајн туристичката агенција веб-сајт Opodo смарагд кралицата казино отворени работни места. BetClic Еверест рече дека под Béraud, компанијата имаше успешно да се развива својата палета на спортски обложувања и онлајн игри придонеси смарагд кралицата казино работни места такома. Béraud бил извршен ДИРЕКТОР на BetClic Еверест од Март 2010 година и нема причина е даден за неговото заминување, и веројатно, како покаже на благодарност за неговите напори, компанијата има поканети да се приклучат на друштвото, одборот.На заминување Béraud се вели во соопштение за медиумите,"јас ќе се сеќавам на она што е задоволство што беше во последните шест години за да се доживее авантура која беше толку од обичните, во друштво на ентузијасти и иновативни вработени и во секторот каде што сè беше уште да се создаде...јас сум благодарен на Одборот на Директори на друштвото за неговата доверба во мене." вашингтон. Martos чинеше возбудени за нова шанса, се вели во соопштение за медиумите, "го одбрав да се приклучат BetClic Еверест Група, бидејќи јас сум сега сум убеден дека во контекст на пазарот во Европа отворањето, овој сектор има голем потенцијал да се биде атрактивен и да расте...На интернет веќе revolutionised нашиот начин на живот и во нашето однесување како потрошувачи, и таму е вистинска можност да се преземат за да се прошири опсегот на слободното производи и да ги задоволи страстите на интернет корисници, и за спорт и покер." Béraud зема владее за време на обидуваат време кога намалувањето на економската средина и висока даночна стапка за онлајн игри на среќа во Франција може да го пореметат година финансиски резултати.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre барови околу круна казино мелбурн.