бесплатно без депозит бонус кодови слотови

она што е

Откако не успеаја во обид да го донесе казино на мали Колорадо граница град на Диносаурус во 2011 година, Ute Индискиот Племето На Uintah И Ouray Резервацијата, наводно, се врати со вториот предлог кој би предизвикал тоа купување на некои 2,453 хектари земјиште соседни на својата резервација во соседната држава Јута.Според извештајот од Дневниот Сентинел весник, на федерално-ва племе поднело барање со Бирото за развој На Управувањето со барање за добивање дозвола за директно купување на земјиште помеѓу Диносаурус и Јута-Колорадо граница.Ако е успешна, тогаш има намера да побара министерството За Внатрешни работи да се одржи на парцела во доверба, така што тоа може да потоа се отвори казино.Рон Wopsock, член на Ute Индискиот Племето На Uintah И Ouray Резервација Племенски Совет, изјави за весникот дека неговите луѓе се вклучени во нафта и гас индустрија за повеќе од 75 години и сега сакате да се прошири со цел да се создаде повеќе работни места и извори на приходи.Коцкање не е правен во Јута, додека племето ќе наводно треба одобрение од Колорадо гувернерот на Џон Hickenlooper со цел да ги отвори своите казино на не-доверба земјиште. "Во суштина, тоа е во зборува фази [но] ништо цврсти," Wopsock кажано Дневниот Сентинел бесплатно без депозит бонус кодови слотови. "Таму ќе треба да се поддржи.Претпоставувам дека е тешко дел од тоа." Ричард Blakley, градоначалникот на Диносаурус, изјави за весникот дека предлогот има поддршка од локалните градот совет како и новиот проект "би значело 300 до 400 работни места".Тој, наводно, изјавил дека заедницата на 350 луѓе е силно зависна од економски аспект на нафта и гас развој, кој е индустрија која неодамна се соочи нешто на забавување бесплатно без депозит бонус нови казино. "Ако не сте се движат напред сте умирање," Blakely кажано Дневниот Сентинел она што е улица влог во рулет.

"Ние сме сведоци на нашите бизниси полека ќе исчезне." Blakley, наводно, изјавил дека целиот процес би можел да потрае и до две години и дека тој побара близина на градот Rangely за нејзината поддршка како на целата област се обидува да се прошири нејзината економија далеку од енергија-базираните индустрии.Додека заинтересирани, Петар Brixius, Градот Менаџер за соседните заедница, изјави за весникот дека лидерите на првиот сакате одговори на неколку прашања, вклучувајќи дали програмата е поддржана од Moffat Каунти пред да одлучат дали да ја понуди својата поддршка.За неговиот дел, Moffat Каунти Комесарот Френк Moe, наводно, објасни дека неговата група се одржа кратка воведна средба со племенски претставници, но допрва треба целосно да одговори на предлогот два од своите три претставници се нови на нивните работни места следниве ноември е на изборите она што е. "Тоа е како ќе им кажам на луѓето, кога ќе се види на теренот се скрши, потоа знам дека е тука," рече Blakley. "До тогаш, знаете, има многу црвена лента да, тоа изгледа вака." Во однос на племето е шанси за стекнување на Колорадо земјиште поврзани со нејзината гигант Uintah И Ouray Индискиот Резервација, Дејвид Бојд од Бирото за развој На Управувањето со Земјиштето, наводно, нагласи дека неговата агенцијата се уште е во почетна фаза на разгледување на предлогот. "Ако ние се движиме напред формално да се разгледа предлогот, јавноста ќе има можност да тежат," Бојд изјави за весникот. право горе во рулет.