Caisse на рулет се прелива stocker ле bois

кентаки

Напредокот во онлајн и социјални сектори Австралиската игри фирма Ainsworth Игра Технологија Ltd доставени силна цела година резултати 30 јуни 2014 година, известување 18 проценти зголемување на добивката по доход на$61.6 милиони евра.Групата постигна својата петтиот последователен година на двојно цифрен раст на приходите со продажбата на приходи во износ до$244.1 милиони евра, а 23 проценти се зголемува со текот на 2013 година.Други клучни индикатори за учинок вклучуваат:– Домашни приходи изнесува 59% од вкупните приходи и изнесуваше$143.3 милиони денари (FY2013: 63 проценти и $124.4 милиони денари).– Меѓународна приходи за период беше$100.8 милиони денари (41% од вкупните приходи), што претставува зголемување од 37 проценти во споредба со $73.7 милиони евра во претходна correspondingg период.– Америка снимен зголемување од 44 проценти.Северна Америка придонесе приходи од$ 58.5 милиони евра, а 36 проценти се зголеми.– Азија, Нов Зеланд и Европа придонесоа $10.4 милиони евра во приходи, мало намалување од 6% во споредба со 2013.Компанијата рече дека тоа го постигна значаен напредок во вистински пари онлајн игри сегмент и имаше обезбедено дистрибуција на своите содржини преку GameConnect Далечински Gaming Серверот и во Европа и Северна Америка.Понатамошен напредок во социјалната казино сектор беа постигнати следниве договор со казино апликација провајдер 616 Дигитални ДОО кои на почетокот ќе се дистрибуираат 15 Ainsworth е слот наслови.Предмет на специфични перформанси пречки, опција е во место да се здобијат со 100 проценти од 616 бизнис во иднина."Се очекува дека и двете иницијативи ќе биде лансиран и оперативни кон крајот на календарската година 2014 година.Овој стратешки инвестиции во тековната социјална платформа технологија ќе обезбеди дополнителни можности да обезбеди AGT е признати брендови да се поголем број на корисници, преку социјални и мобилни канали," коментира Главен Извршен Директор, Дани Gladstone.Одборот ја искажаа финалето од дивиденди врз основа на резултатите од $0.05 по обични, што резултира во целосно година дивиденди на $0.10 по обични.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 caisse на рулет се прелива stocker ле bois.
Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. caisse на outils sur рулет стенли.