супер марио сонце казино црвено монети

како да се трилиони во zynga покер

Главните casino resort да биде изграден на островот народот на Кипар се очекува да додадете $838 милиони евра за економијата на земјата секоја година со почеток во 2022 супер марио сонце казино црвено монети. Тоа е според Кипар Претседател Никос Anastasiades, кој вели дека проектот, сега познат како Град на Соништата Медитеранот, се очекува да биде еден од најголемите во Европа по завршувањето.Изградена од страна на конзорциум кој вклучува Melco Летувалишта и Хард Рок Меѓународни, имотот се очекува да се вклучат 1,200 слот машини, 136 игри маси, пет-ѕвезда хотел, и конвенцијата центар супер марио сонце казино мозаик. "Нашата влада има за цел создавање на комплетен casino resort која ќе биде непроценливо во Европа и еден од најдобрите во светот," Anastasiades рече.Ако одморалиште не успеваат да придонесе колку што владините претставници се надеваат дека, тоа ќе претставува околу четири проценти од вкупната економија на Кипар.Изградба себе може да биде голем поттик за локалната економија.Претставници прогноза дека Градот на Соништата Медитеранот ќе се создаде 4,000 градежните работи додека се гради, заедно со вработување на 2,500 постојан персонал откако објекти се нагоре и трчање.Надежта е да се донесе во 300,000 нови посетители секоја година да се нација која веќе има развиени туристички сектор супер марио сонце тајната на казино delfino. "Нашата цел е подобрување на дојдовен туризам, зголемување на пристигнување, а просечно троши по глава на жител, и исто така да се види ова придонесе за тековните напори за решавање на проблемот на seasonality во Кипар туризмот", рече Yiorgos Lakkotrypis, Кипар' Министерот за Енергија, Трговија, Индустрија и Туризам.Казино, кој ќе биде прв во република Кипар, ќе се наоѓа во туристичкиот град на Limassol.Местото на одржување ќе биде управувана под 30-годишна лиценца, со монопол за страницата да биде гарантирана за првите 15 години од тој термин.Додека завршен проект не ќе се отвори, додека најмалку 2020 година, туристите и локалното население може да се очекува да се види коцкање дојде на островот многу порано.Привремен казино зграда се очекува да се отвори во Limassol до јуни, давајќи им на посетителите мал вкус на она што може да се очекува кога Градот на Соништата Медитеранот започна.Покрај тоа, постојат четири сателити места кои исто така беа одобрени заедно со главните одморалиште.Главниот град на Никозија ќе функција мини-казино, додека неговото место салони ќе биде отворена во Larnaca, Paphos, и Famagusta.Овие четири установи се очекува да започне операции некаде во средината на оваа година.Додека Република Кипар е ново за казино коцкање, северниот дел од островот, кој е администриран од страна на самопрогласената турска Република Северен Кипар, има многу казина и помали игри места.Постојат дури и некои казино игри опции во ОН, тампон зона, која постои помеѓу два региони.Каде што е Кипар, во секој случај?Поставено помеѓу жариште на политички набиена земји, вклучувајќи ја и Сирија, Израел и Египет, на островот народот на Кипар седи само на југоисточно од Грција, и да јужниот дел на Турција.Се смета мост култура меѓу Исток и Запад, Кипар може да се пофали здрава по глава на жител економија, во споредба со многу од земјите околу неа, и е рангирана како #23 во "Каде да Се Роди" Индекс (претходно се нарекува "Квалитет на Живот" Индекс). како да се трилиони во zynga покер.