како да се трилиони во zynga покер

како да се игра покер како про

тимот од Сингапур casino resort Марина Беј Песоци презеде врвот награда во првиот Сите Азија Дилери' Првенство што се одржа во Глобалната Гејминг Expo (G2E) Азија во Макао.udged во справувањето вештини за baccarat, блек џек и рулет, три-лице тим постигна високи оценки во сите области.Тие вклучуваат технички вештини, гостин интеракција и лична презентација.Тимот е награда е патување во Австралија.ther регионални казина, кои учествуваа во натпреварот се вклучени: NagaWorld, управувана од страна на NagaCorp Ltd во Phnom Penh, Камбоџа; Град на Соништата Манила, управувана од страна на Melco Круна (Филипини) Корп; и Solaire Одморалиште и Хотел, управувана од страна на Bloomberry Места Корп, во Филипини како да се трилиони во zynga покер. Натпреварот беше важно да се зајакне моралот на можеби најважните луѓе во индустријата – дилери – кои комуницираат со клиенти секој ден", рече Rosalind Вејд, генерален директор на Азија Игри Кратко како да се добие трофејот во zynga покер. "Тоа беше можност да ги покажат своите вештини, да ги исполнуваат на нивните колеги од околу Азија и се благодарност заслужуваат." ach тим составен од тројца дилери и еден од своите надзорници или игри кат менаџери.Секој претпоставен или менаџер тогаш беше доделен на неповрзани членовите на тимот со цел да им суди на своите вештини. како да се trinket слот рое.