како да се игра покер во казино

wild rose казино во џеферсон вс

Спојот на Покер објави изјава во одговор на забелешките направени од страна на Малта Лотарии и Игри Орган кој ги Спои стекнувачот LockPoker.еу има "нема врска она" со Авторитетот како да се игра покер во казино.
Merge главен извршен Ентони Тејлор објаснува во изјава дека се Спојуваат неодамна доби писмо за намера за Класа 4 Платформа дозвола од Органот, на која точка на покер мрежа добило licensees, вклучувајќи го Кодот, за да се прикаже LGA логото на нивниот веб-сајт.Тејлор додава дека се Спојат се сега "работи со своите Клучни Службен во Малта за решавање на прашања кои се појавија во изминатите два дена" wild rose казино во џеферсон ајова. Целосната изјава гласи: Merge Игри Ltd Malta неодамна беше доделена LOI за Класа 4 Платформа лиценца од страна на Малта Лотарии и Игри Орган.Врз основа на ова Соединување е дозволено својата licensees, вклучувајќи го Кодот за Покер, за да се прикаже LGA логото на нивниот сајт, откако тие имале договорено во договорот и ажурирани нивните правила и Услови wild rose казино празник часа.
Merge Игри Малта Ltd е сега да работи со своите Клучни Службен во Малта за решавање на прашања кои се појавија во изминатите два дена wild rose казино во џеферсон вс. Merge Игри Ltd Malta исто така, може да се потврди дека Заклучување е всушност се обезбедени сите потребни документи за да се Спојат Игри Ltd Malta во однос на овој процес казино колонијалната сан хозе костарика. Заклучување секогаш има и продолжува да врши своите операции под лиценци од повеќе јурисдикции.Заклучување е про-активен во организирањето на Merge Игри Ltd Malta да се обрати на Малта прашање, и ова треба да се решаваат за кратко време..