кога се tesco испорака слотови објавен на интернет

што се арсеналот слотови во спаси светот

Водечки онлајн обложување спортски размена Betfair најави приходите споделување на договор за трети лица, мобилни програмери.Од компанијата, стана еден од првите за да се развие еден стан за Apple iPhone и iPad, трети лица, групи биле во можност да ги користат на Betfair мобилни сајт за да ги задоволат нивните сопствени потреби.Единственото нешто што не беше на понуда беше поволна приходите споделување шема.Според условите на договорот, Betfair ќе почнат да се нудат 5% учество на било какви приходи генерирани.Раководител на Платформа Стратегија на Betfair, Том Џонсон, рече, "комбинација од отворен карактер на нашите Спортски Размена и силни постојните односи имаме со нашите програмери има обезбедено дека Betfair снабдувањето со производи кои не само да им помогнам на границите на квалитет и иновација, но на крајот им обезбедиме на нашите клиенти со обложување искуство што тие сакаат.Ние сме убедени дека овој нов приход споделување на договор понатаму ќе се подобри нашата понуда, нашите партнерства со нашите инвеститорот заедница и искуството на нашите клиенти." Betfair е Спортски API (Application Programming Interface) веќе доведоа до hook ups-от со повеќе од 100 трети лица производи и тие ќе се надева дека тоа ќе продолжи.Во други спортски wagering вести, Титан Франција е дадена дозвола од страна на ARJEL да работат спортско обложување во земјата онлајн игри на пазарот.Тоа е вториот лиценца што Титан има во Франција по веќе се доделени на онлајн покер лиценца во декември.Сајтот ќе работи како Титан Спортски и е во сопственост на Нацијата Сообраќај САС.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога се tesco испорака слотови објавен на интернет.