бар ел казино медина del campo

како да се направи проектот за модернизација на образованието слот jammer

Во Филипините, како и влијанието на тековните coronavirus пандемија е наводно наместен да им помогнам на годишен VIP бруто игри приходи за локалните казино оператор Bloomberry Места Corporation надолу до 72% од година на година за околу само $145 милиони евра.Според извештајот од Внатре Азиски Игри, ова е предвидување на меѓународен брокерски Номура Хартии од вредност на Компанијата се Ограничени и доаѓа само еден ден откако Филипини Претседателот Rodrigo Duterte прошири 'општата заедница карантин' за големи делови на митрополитот Манила до крајот на месецот.Квартален разочарување: Внатре Азиските Игри се изјасниле дека Манила-листата Bloomberry Места Corporation, која е одговорна преку своите Bloomberry Одморалишта и Хотели Регистрирано подружница за 800-соба Solaire Одморалиште и Казино во Манила Забава на Градскиот округ, неодамна објави дека втората четвртина од бруто игри приходи имаше падна од 95% од година на година за само $14.1 милиони евра.Извор детални дека овој резултат за три месеци до крајот на јуни имаше вклучени VIP придонес од $2.5 милиони заедно $6.2 милиони и $5.3 милиони од мас-пазар маса игри и слотови, соодветно.Иднината кревкост: Томас Huang и Дијана Никол Одат од Номура Хартии од вредност на Компанијата се Ограничени, наводно, се предвидуваат дека оваа фрустрација е сега треба да се продолжи за следните две четвртини со Bloomberry Места Corporation, најверојатно за да го завршите 2020 година од страна на снимањето пад од 48% од година на година во годишни приходи од мас-пазар маса игри за околу $171.6 милиони евра.Пар наводно се пресметува дека операторот ќе исто така веројатно видите 30% пад во слот takings за дванаесет месечен период, да $232.4 милиони иако долгорочна перспектива останува 'податлив' оглед на моменталната сила на својот биланс на состојба.Наводно, прочитајте изјава од Номура Хартии од вредност на Компанијата се Ограничени аналитичари.. бар ел казино медина del campo.
"Флуидност на заклучување ограничувања поради се уште-зголемувањето на случаи на coronavirus и продолжение за воздушен транспорт пореметувања ќе направи голем предизвик за операторите да ја поврати капацитет во близина на рок." Ограничени обнова: во Потрага понатаму напред и Номура Хартии од вредност на Компанијата се Ограничени, наводно, се предвидуваат дека Bloomberry Места Корпорација е одговорен поставите за да ја видите неговите бруто игри приходи за цела 2021 порасне за околу 86% од година на година благодарение на намалената coronavirus поврзани со ограничувања на меѓународни патувања. бар коцкање машини за продажба.