Atx случај со 8 проширување слотови

слот машина во близина на мене

Грчката Митологија Казино нема да влијае на кофриране на Пекинг Империал Палас Хотел фирмата зад грчката Митологија Казино најави дека одлуката од страна на Макао Владата на Туризмот Статистика за привремено затворање на Пекинг Империал Палас Хотелот нема сила тоа да трајно shutter нејзините под-реновирање коцкање место во рамките на имотот.Во поднесување објавен во неделата, Хонг Конг-листата Amax Меѓународни Стопанства изјави дека грчката Митологија Казино може да продолжат да работат во Taipa хотел, кој беше принуден да затвори на јули 16, поради сериозни административни неправилности и неуспехот да се изврши суштински оган мерки за безбедност atx случај со 8 проширување слотови. "Како што се препорачува од страна на компанијата адвокат во Макао, според законот на Макао, грчката Митологија Казино може да продолжат да работат без оглед на се затвори на хотелот, да се" прочита поднесување од Amax Меѓународни Стопанства, која е контролирана од страна на локален бизнисмен Ng Man Сонцето и има 24.8% удел во казино оператор грчката Митологија (Макао) Entertainment Group Corporation Limited штимање слотови темно души 2. "Сепак, привремено затвори на хотелот може да има негативно влијание на бројот на посетители и неговиот деловен план." Грчката Митологија Казино функционира според трети лица лиценца се справи со Sociedade Де Jogos Де Макао и привремено затворена на крајот на годината да се подложат на реновирање.На поднесување објасни дека на местото на случувањето сега ќе се воспостави посебна работна комитет, во соработка со хотел за справување и решавање на прашањата покренати од страна на владините органи во надева на продолжување целосна операции во следните шест месеци aturan главниот texas holdem poker. "Компанијата може само да се констатира соодветни активности да се преземат по комуникација и разјаснување со владините одделенија во Макао да се направи детална проценка на целокупната ситуација," читање на поднесување.Исто така познат како Каи Види Wai, Ng доби коцкање лиценца за Пекинг Империал Палас Хотел кога неговиот Empresa Hoteleira Macau претпријатие го купи имотот, тогаш познат како Новиот Век Хотел во 1996 година слот машина во близина на мене. Сепак, наводно карам со поранешната девојка Чен Меи Хуан во 2012 предизвикана е сопственост спор кој има трае до денешен ден.Може да виде Empresa Hoteleira Macau објави дека се пренесува сопственоста на Пекинг Империал Палас Хотел на лице по име Победа Успех Стопанства Ограничена во октомври додека Нг тврди дека тој се уште е сопственик на "законско правни наслов" на имотот. отворете се сега.