Texas holdem poker range chart

покер кога да се свитка reddit

Игри оператори имаат без сомнение преземат информации на значително намалување на растот во Атлантик Сити и млака приходи во Лас Вегас.Она што е вртење глави и насочување на вниманието од оператори е во подем Азиски пазар, особено во Макао и размена на инстант успех кој Сингапур искусни кратко време по дозволувајќи им на казино бизнис во нејзините граници.Работите отидоа толку добро, што на места како Macau се најдат себеси во балансирање да се ограничи табела раст.Но, со Сингапур исклучување се ограничува до 2017, постојат и други жаришта во Азија која игри оператори без сомнеж ќе изгледа за нивниот следен место на освојување.Една од главните причини што многу од Азија казина се прави толку добро, особено оние во Макао, како на Песок е затоа што на своите муштерии.Два збора ја опишуваат повеќето муштерии: ролки Висока - со генерации на проток до точка каде што "пари ain не thang." Други Азиски земји не се слепи за да потенцијал.Следните природни и нуклеарни катастрофи и видот тоа ставен на економијата на земјата, Јапонија има предложениот закон кој ќе овозможи да се казино коцкање во капацитетот и структура слична на она што Сингапур има имплементирано.Законодавството вклучува работи како влезна такса за локалното население да ги охрабри повеќе странецот игра.Тајван, исто така, има донесено законодавство за легализирање казина во блиска иднина и е веројатно да се побараат понуди од големи оператори релативно брзо, тоа е, ако тоа може да се добие околу напорите на својата опозиција.Области како Јужна Кореја има потенцијал и во Виетнам, веќе MGM Места е во процес на градење на интегриран одморалиште кое ќе биде централен од $4.2 милијарди развој на Јужна Кина Морски брег.Дури и во Тајланд, Владата Лотарија за Статистика (GLO) поднесе предлог за основање на казино во Тајланд за владата да се разгледа.Ако глобалната економија продолжува да влечете нозе, тоа е зголемена можноста дека повеќе Азиски локации ќе им помогнам за законодавство да добие парче од казино деловни приходи.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre texas holdem poker range chart.