покер испис и шансите калкулатор

како коцкање интереси купи земја

Малта поставен да стане првата Европска земја да се конкретно се регулира DFS Малта Игри Орган (MGA) неодамна го најави дека секојдневно фантазија спорт се ослободени од барањето за коцкање лиценца.Првиот чекор кон вештина-базирани режими за лиценцирање рамка најверојатно ќе потрае Малта кон центарот фаза на DFS акција во Европа и ќе се привлечат прилив на нови оператори на овој мал Медитерански остров.Во своето соопштение, MGA изјави дека во поглед на елемент на вештини и знаења кои се вклучени во фантазија спорт, како една активност треба да биде разграничено од игри на среќа во однос на дозволи и регулирање.Според најновите информации Фантазија Спорт (Ослободување) Прописи, 2016 Година, "Фантазија Спорт" и или "Фантазија Спорт Игра" е натпревар одиграа за пари или пари вреди при што победничката исходот е детерминиран главно преку вештина и знаење на играч, и каде што резултатите се одредуваат од страна на акумулација на статистичките резултати од перформансите на голем број на лица во спортски настани, но нема да вклучува прогноза за резултатот, точка шири или било која друга иднина појава на еден или повеќе настани, и за избегнување на сомнеж, дефиницијата на 'влог' 'како што е дефинирано во законот нема да се применува".Правна напомена, сличен на познат НИ Незаконското Коцкање на Интернет Спроведување на законот од 2006 година (UIGEA), следи стапките на повеќе НИ федералните држави, каде што регулаторните записи се веќе воведени покер испис и шансите калкулатор. "MGA тим мораше да го предвидат растот на иднината Вештина Игра индустрија во Европа на неколку години", рече Валери Bollier, извршен ДИРЕКТОР на Малта-базирани оператор Oulala.com како коцкање уништи мојот живот. "Малта има докажано да имаат многу конкурентни надлежност, бидејќи на своите прагматизам и нејзината способност да се прилагоди себе брзо да смисла на историјата." На Maltese игри регулаторот, чија главна цел е да се заштити на клиентите, работеше неколку месеци, сега за лиценцирање рамка за регулирање на вештина-базирани игри, вклучувајќи фантазија спорт, кој, исто така, ќе го поставите правила за да се утврди дали играта е "Вештина Игра" или "Контролирана Вештина Игра".Рамките се очекува да биде донесен до крајот на оваа година како коцкање добивки се оданочуваат. "Оваа правна напомена, е првиот чекор во процесот што ќе се види Малта стане првата голема Европска земја да се понуди вистинска вештина игра лиценца.Затоа е многу возбудлив момент за нашата индустрија и за Малта," откри Bollier како коцкање интереси купи земја. "Малта да биде прв голема Европска земја да понуди вештина игра лиценца значи дека тоа ќе го привлече вниманието на целата Европска DFS пазарот и место себе цврсто во првите редови на DFS револуција." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre blackjack speed fill blacktop filler sds.