31781 казино вози езеро elsinore

казино ресторан мени нов бел патот

С.-врз основа казино оператор Лас Вегас Песоци Корп објавено нето приход се зголеми за 25 проценти во четвртиот квартал на 2014 година, да Н$721.3 милиони евра, во споредба со пред-годишен период, друштвото во средата објави.Силните перформанси, победувајќи аналитичари' проценки, беше подгреаја од фирмата операции во Сингапур.roup разводнета заработка по акција во четвртиот квартал на 2014 година е зголемен 28.6% на US$0.90, во споредба со САД$0.70 во претходната година квартал.како Вегас Песоци е матична компанија на Марина Беј Песоци Pte Ltd, сопственик и оператор на казино одморалиште Марина Беј Песоци, во Сингапур.САД-компанија со седиште е, исто така, родителите на Песок Кина Ltd, кој го контролира неколку казино својства во Макао.о GAAP основа (општо прифатените сметководствени принципи – стандард за САД-врз основа на фирмите), на Макао единица на Лас Вегас, Песок испратиле 16.2 проценти пад на вкупните нето-приходи за да може да НИ$2.12 милијарди евра во четвртиот квартал на 2014 година 31781 казино вози езеро elsinore.

и приходи за Хонг Конг-листата Песоци Кина намален 18.3% на US$535.3 милиони евра во четвртиот квартал, во однос на годината пред период.о GAAP основа, полн-2014 година вкупните нето-приходи за Песок Кина се зголеми 6.8 проценти на US$9.57 милијарди долари.Прилагодени сопственост EBITDA за Песок Кина се зголеми 12.4% на US$3.26 милијарди евра во 2014 година и нето приходи се зголеми 15.4% на US$2.55 милијарди евра во 2014 година. На Macao пазар видов силна визитација од копното на Кина, во текот на кварталот, и уживавме подеднакво силна визитација на нашите Cotai Лента својства," Лас Вегас Песоци претседател и главен извршен Шелдон Adelson (на сликата) се вели во соопштението 31781 казино вози езеро elsinore. "Ние ја поздравија над 17 милиони посети на нашата Macau имотот од портфолиото, и испорачани значаен раст во не-игри сегменти на нашиот бизнис." e додаде: "без оглед на предизвикувачка средина во ВИП и премиум маса игри сегменти, ние доставени US$711.2 милиони евра во прилагоди сопственост EBITDA низ нашиот имот портфолио." р Adelson е закажана за да ја преземе улогата на главен извршен во Песок Кина, замена на сегашниот извршен ДИРЕКТОР на Едвард Трејси, кој е пензионирањето во почетокот на Март, според Песоци Кина поднесување на 16 јануари ca. arket-широк во Макао, бруто игри приходи (GGR) има падна за седум последователни месеци мерена на годишно-на-година смисла.Многу инвестиции аналитичари покривање на сектор очекуваат Macau е GGR одбие да продолжи најмалку во текот на првата половина од 2015 година. espite на Макао рецесија, Г-дин Adelson рече фирмата останува "сигурни" за пазарот.eutsche Банка АГ аналитичар Карен Танг, исто така, истакна дека Песоци Кина резултати беа под аналитичари' консензус казино ресторан мени нов бел патот. "За 2015 година, ние прогноза Песоци Кина EBITDA да падне 16 проценти на паѓање на приходи, но зголемувањето на трошоците," додаде таа.perating приходи во четвртиот квартал на 2014 година е зголемен за 15.4% на US$1.02 милијарди долари, во споредба со САД$886.1 милиони евра во четвртиот квартал од 2013 година казино ресторан нов бел патот број. ull 2014 година нето-приходи за Лас Вегас Песоци зголемен за 5.9% на рекордни US$14.58 милијарди долари, во споредба со САД$13.77 милијарди долари во 2013 година казино ресторан mac група сан салвадор де jujuy jujuy. Оперативни приходи се зголеми 20.3% на US$4.10 милијарди долари во 2014 година. "Зголемувањето на оперативни приходи е пред се поради посилни оперативни резултати низ нашите Macau сопственост портфолио и во Марина Беј Песоци," компанијата, рече..