близнаци казино род ајленд

јога на покер em curitiba

Светската Серија на Покер Главниот Настан Конечна Табела за 2016 година започна во неделата во Рио Сите Suite Hotel & Casino со девет играчи, удирање на чувствував да започне финалната рунда од игра за турнирот.По само 97 покер раце, пет ќе бидат елиминирани, оставајќи четири лево за да се вратите вчера да се битка за WSOP слава близнаци казино род ајленд. Qui Нгуен зеде голем чип доведе случува во недела и останува чип лидер по два повеќе играчи беа елиминирани минатата ноќ.Во неделата, првиот играч елиминирани беше Фернандо Понс, откако тој беше на Карпа Josephy.Тоа ќе биде некое време подоцна дека Џери Вонг ќе излезете во 8-мо место, заедно со Грифин Benger во 7 и Кени Hallaert во 6.Ова ќе ја напушти пет играчи останатите во настанот.Се случува во Ден 2, Нгуен ќе имаат огромен чип води, со 128,625,000 во неговата магацинот.Најблизок конкурент ќе биде Карпа Josephy кои имале 63,850,000 како се игра продолжи.Трето чипс беше Vojtech Ruzicka со 62,250,000 проследено со Гордон Vayo со 58,200,000 и Мајкл Ruane со 23,700,000 јога на покер e legalizado нема бразил. Многу мислев Ruane ќе биде првиот да одат поради неговите кратки магацинот, но тоа не беше случај јога на покер де dados. Ruzicka, всушност, ќе бидат елиминирани во 5-то со Ruane се случува во 4.Нгуен останува чип лидер со само над 197,000,000 во чипови проследено со Гордон Vayo со 89,000,000 и Josephy со 50,000,000 јога на покер em curitiba. Три играчи ќе се вратат денес да се борат за прво место награда од $8 милиони евра и злато WSOP нараквица.Областа има whittled надолу значително од 6,737 играчи кои почнаа на настанот и во ниеден момент на сите, ние ќе се види кој на 2016 година WSOP Главниот Настан победник е да биде.Игра продолжува во 4 стр.м.денес во Лас Вегас. манга рок-конечна неограничен број на слотови apk.