точка нема точка казино часа

regency казино мон parnes ресторан

И покрај тоа што се смета најпосакуваниот локација во Њујорк за да се изгради казино, Округот оринџ не се очекува да биде во сериозна дискусија за да добиете една од четирите казино лиценци кои се очекува да бидат дадени надвор подоцна оваа година.Њујорк Пост е известување дека државата гувернерот Ендрју Cuomo не гледам итност во градењето на казино во Округот оринџ, кој е на само час возење далеку од Њујорк.Наместо тоа, Cuomo е да се истакне важноста на давање на овие првата серија на лиценци за Catskills и Долината Хадсон области.Овие северот на државата региони се во повеќе очајна потреба од економски поттик, и како такви, треба да се даде што е tantamount да преференцијален третман точка нема точка казино часа. Cuomo технички не мора да каже на кој добива за да ги собереш на лиценца победниците подоцна оваа година, но тој не се влијателен глас на било каква одлука од страна на државата Игри Објект Локација Одбор.Тој треба да го добие она што тој е во потрага по, тоа нема да биде сериозна пречка за пет од 22 групи кои се поставени да се направи формална понуди да освојат казино лиценца за Округот оринџ.Областа е без прашање повеќето привлечен локација за овие иднина казина, поради неговата близина до големиот град.Но сега за сега, гувернерот сака да даде потешко-хит области прво пукнатината на овие казино лиценци.Само тогаш ќе Округот оринџ, со својата $70 милиони лиценца такси – највисок меѓу сите региони во Њујорк – конечно се смета.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre точка нема точка казино бафет.