Regency казино мон parnes вики

best technique for slot machines

Полна Куќа Места Inc.објави во понеделникот дека со неговото стекнување на Гранд Викторија Казино и да се Впуштат во Индијана речиси завршен, тоа го раскинал на multimillion долар линија на кредит со Невада Државната Банка.Лас Вегас-базирани игри компанијата немаше задолжување лево на $7.6 милиони линија на кредит со Невада Државната Банка.Полна Куќа веќе има заменува претходната линија на кредит со $38 милиони евра од Велс Фарго Хартии од вредност ДОО, која се користи за да се заврши Гранд Викторија Казино на стекнување.Договорот со Велс Фарго е за $33 милиони терминот кредит и $5 милиони евра врти линија на кредит, според компанијата.Полна Куќа планира да ја заврши $43 милиони се справи во почетокот на април.На 18 Март, на Индијана Игри Комисија одобрен Полна Куќа лиценца врзани за стекнување. regency казино мон parnes вики.