како да се победи пари онлајн коцкање

казино vip домаќин должности и одговорности

Google го рече тоа ќе ги блокира сите рекламирање поврзани со cryptocurrencies и ICOs, како и одредени видови на коцкање реклами, како што се движи за да ги заштити своите "реклами екосистем" од "новите закани." За пребарување гигант рече дека неговата cryptocurrency забрана, исто така, се протега на размена и паричници.Коцкање рекламирање, што се однесува до кожата обложување и "шпекулативни финансиски производи," како што е бинарни опции, девизни пазари и договори за разлика, исто така, ќе биде забранета.Веста, која ги следи слична најава од страна на Facebook на крајот од јануари, предизвикани од вредноста на bitcoin за краток пад на ниско ниво од $7,676, неговата најниска цена во пет недели, пред рели малку како да се победи пари онлајн коцкање.

"Нашата работа да се заштити реклами екосистем не застанува тука – тоа е во тек", рече Google директор на одржлив реклами, Скот Спенсер, во blogpost како да се победи пари онлајн покер. "Како потрошувачки трендови и да се развиваат, како нашите методи за заштита на отворениот интернет добиете подобро, па ги прават на интернет измамите.Подобрување на реклами искуство преку интернет, без разлика дали тоа е отстранување на штетни реклами или наметлива реклами, ќе продолжи да биде врвен приоритет за нас." Гугл, кои веќе блокови реклами за решен онлајн коцкање сајтови, рече дека се отстранети повеќе од 3.2 милијарди реклами кои ги прекршила своите правила и услови во 2017. Овие вклучува malvertising и фишинг измами, како и payday заем компании.Во 2016 година, тоа искоренета над 17 милион реклами кои промовираа нелегално, нелиценциран онлајн коцкање.Азбуката, Google е матична компанија, се потпира на реклама за околу 85% од своите приходи.Во 2018 тоа се очекува да се генерираат некои $40 милијарди долари од реклама – два пати колку што е Facebook и речиси половина од целата глобална онлајн рекламирање на пазарот.Ад забрана од Google и Facebook се штетна за bitcoin е репутација како наводно респектабилна, редовното инвестирање возило како да се победи пари онлајн рулет.
Facebook вели во јануари дека ќе воведе ќебе забрана на крипто реклами поради загриженоста околу scammers.Тоа наведува како примери пораки кои exhorted луѓето да "ги користите вашите пензиски фондови да се купи bitcoin!" и, "кликнете овде за да дознаете повеќе за нашата без ризик cryptocurrency." "Ние сакаме луѓето да продолжи да се откријат и да научат за нови производи и услуги преку Facebook реклами, без страв од измами или измама", рече Facebook производ за управување со директорот Роб Leathern во официјална изјава.Во средата bitcoin се фрлам исто така беше управувано од страна на еден блог пост од Кристин Lagarde, шеф на Меѓународниот Монетарен Фонд.Таа повика на регулатори ширум светот да попуштат долу на cryptocurrencies' потенцијал како "голема ново возило за перење на пари и финансирање на тероризам." Таа, исто така, рече дека нивната "екстремни нестабилноста" може да креирате нови пропусти во финансискиот систем. казино vip домаќин должности и одговорности.