Online poker for android apps

атлантик сити казино ресторани отворени

И покрај соочувањето со силна headwinds во 2017, Макао-врз основа казино опрема произведувач на Рајот Забава Ltd.успеа да ги намалите својата годишна загуби од колку што е 92%.Во откривање на Хонг Конг Берза на понеделник, Рајот најави дека своите загуби драстично падна на HKD30.7 милиони долари (US$3.8 милиони денари) минатата година, во споредба со речиси HKD380.4 милиони ($47.07 милиони евра) во 2016 година online poker for android apps. На 2016 година загуби од Рајот вклучени запишува на речиси HKD334.8 милиони ($41.43 милиони евра) како резултат на еднократна безготовинско загуба кои произлегуваат од доделувањето на нематеријални средства во врска со патентите и се поврзани технологијата со Меѓународните Игра Технологија Саладин (IGT).Рај рече дека тоа почна да се признае член на кралското семејство приходи од IGT се справи минатата година, што придонесе за некои HKD2.9 милиони евра приход на својата каса.Сепак, Рајот е 2017 група на приходи лизна 13 проценти на HKD1.01 милијарди долари (124.98 милиони денари), од HKD1.16 милијарди долари (143.53 милиони евра) во 2016 година online poker for cash usa. Претседател Џеј Чун да се припише на лош финансиски резултати на слабите обновување на сателитски казина во Макао атлантик сити казино приходи од годината.
"Сепак, нашиот менаџерски тим успешно го изврши бизнис стратегии и група има постигнатите солидни резултати на грбот на таков предизвик и конкурентна работна околина во Макао," Чун се вели во соопштението.Рајот е електронски игри на опрема и системи сегмент останува влечете, со приходи слегување 87.7% на HKD22.8 милиони ($2.9 милиони денари), во споредба со HKD185.7 милиони ($22.98 милиони евра) во 2016 година. Во однос на 893 терминали продаваат во 2016 година, компанијата успеа само да се движат 78 на својата Телевизија во Мулти Игра казино игра терминали минатата година.Приходите од неговото казино управување со поделба остана рамна, снимањето за 0,6 проценти добивка да HKD973.9 милиони ($120.51 милиони денари).Хонг Конг-наведени фирмата моментално работи во казина во Казино Kam Pek Рај на Макао полуостров под SJM Holdings Ltd гејминг лиценца.Тоа исто така управува казино операции во Казино Waldo во центарот на градот Макао, под Галакси Entertainment Group Ltd лиценца.Казино Kam Pek Рајот е годишни приходи беше HKD681.8 милиони ($84.36 милиони евра) лани, до 1.3 проценти од HKD672.9 милиони ($83.26 милиони евра) во 2016 година атлантик сити казино ресторани отворени.

Во меѓувреме, Казино Waldo забележа раст од 6,2 проценти до HKD292.1 милиони денари (US$36.14 милиони денари).Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.