атлантик сити казино приходи од годината

спа казино палм спрингс бафет

Во виорот дека продолжува да издржам преку Ранг Група ја презеде својата најнова жртви како двајца членови на одборот поднесе оставка.Бидејќи Guoco почна да шмркаат околу игри фирма, имало ructions кај оние кои се на врвот на компанијата и тоа е се дојде до главата.Главен Извршен Иан Burke и Финансии Директор Paddy Галагер се два да се оди и да се каже оставки се очекуваше ќе биде целосно лага.Огласот, направи ова утро на Лондонската Берза, да се прочита дека "И исто така даде информации за да го прекине нивното вработување како главен извршен директор и финансии директорот и ќе остане со Ранг, така што да се обезбеди уредно предавањето на нивните наследници, кога тие биле идентификувани." Како и за образложението зад тоа, тие додаваат дека, "Следниве објавувањето од страна на одборот во однос на понудата за Група од Guoco Група Ограничен, Burke и Галагер изјавил сега е повеќе од веројатно дека понудата ќе резултира со откажување на листата на Ранг е акции на официјалниот список и прием на тргување на Ранг е акции на Лондонската Берза е главен пазар за останатите хартии од вредност." Според eGaming Преглед, тие исто така додаде дека одбор ќе биде "convening итно" во пресрет на заминувања.Во меѓувреме Џејмс Hollins, аналитичар во Еволуцијата на Хартии од вредност, се додава, "Ние мислиме дека [тие] чувствував нивните позиции стана untenable, особено со оглед останува ризик дека повеќе од 75% од акциите можат да бидат во контрола на Guoco дојде 1pm во петокот на 1 јули атлантик сити казино приходи од годината. "Ова не е загарантирана (ефективно одржување беше 56.8% на 27 јуни), иако, со намалена видливост на веројатност активности на најголемите акционери, Guoco би можел да заврши со повеќе од 75% држи и де-листа на акции, напуштање на малцинските акционери со удел во приватна компанија атлантик сити казино ресторани отворени. "Денешната вест е веројатно да се зајакне случај за акционерите да го прифати Guoco понуда на 150p (c23% под нашите објективната вредност на 185p) пред петок, со групата се соочува со неизвесна иднина и на крајната големината на уделот на мнозинскиот акционер и персоналот на чело на групата да ја води тековната развојна стратегија." Тоа може да се дури и подобро за фирмата да delist целосно и главата назад во светот на се приватни.Она што е сигурно е дека компанијата има карпести патот пред себе.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre атлантик сити casino resort boardwalk.