покер regalo bienvenida гревот deposito

нови казино во pahrump nv

На LVH-Лас Вегас Hotel & Casino, откако нарекува Лас Вегас Хилтон, е на пат да го завршува својот необичен подели работата.Адвокати за давателот Голдман Сакс Хипотека Ко.и мнозински сопственик Колонија Капитал имаат привремено согласиле да имаат ветеран игри менаџер Роналд P покер regalo bienvenida гревот deposito. Џонсон ја преземе контролата на целата операција.Тој има набљудувани од сè, но казино бидејќи неговото Декември нови казино во дланка пустината.
13 назначување како приемник од страна на Кларк Каунти Окружниот Суд Судија Елизабет Гонзалес.Идејата е дека Џонсон, ќе се одржи операции во близина на рок, вклучувајќи плаќање на добавувачите на време и избегнување на отпуштања.Договорот ќе влезе во сила откако Гонзалес го потпиша договорот.На Невада Игри Комисија одделно одобрени од неговите игри лиценца апликација минатиот месец.Голдман Сакс е да ја преземат контролата на off-Лента одморалиште преку затварање подоцна овој месец.Сепак, Колонија имаше загрижени дека Џонсон игри лиценца може да се остварува и покрај тоа што е замрзнат од процесот на донесување одлуки.За да се добие околу тој проблем, Гонзалес чуваат Колонија во функција на казино, поделба тоа од остатокот од хотелот во необичен аранжман во индустријата. нови казино во палм спрингс област.