казино во форт смит арканзас

текстот и превод на песната покер лице

omura очекува на "поцврсти вториот квартал заработка тренд" за Макао казино оператори да продолжи и во третиот квартал.Јапонски финансии куќа прогнози индустрија заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) "да се зголеми од 3% од четврт-на-квартал за НАС$1.4 милијарди долари".Дека сепак сеуште би пад од 37 проценти од година на година, се вели во забелешка во понеделник.alaxy Забава отвори на Мај 27 својата Галакси Macau Фаза 2 (на сликата) и Бродвеј Macau својства на Cotai казино во форт смит арканзас. Ние очекуваме Дин Macau [Ltd] и MGM Кина [Држи Ltd]'s 3Q EBITDA да биде рамно од четврт-на-квартал, додека за Песок Кина [Ltd] и SJM [Holdings Ltd] очекуваме EBITDA да биде по 4% и 12 проценти од четврт-на-квартал како вториот квартал беше потпомогнат од висок VIP победи стапки на 3.38% и 3.25 проценти, соодветно (наспроти теоретски просек од 2.85 проценти)," напиша аналитичари Ричард Huang, Стела Xing, Хари Кертис и Kelvin Вонг.acau е маса игри приходи "покажува знаци на стабилизирање, со подобрување на маса маса минимум влогови и 3 проценти од четврт-на-квартал се зголеми во бруто маса игри приходи (GGR) во 3Q," Номура вели.nalysts на УБС Хартии од вредност Asia Ltd рече минатиот месец тие се очекува масовна GGR да порасне за околу 4% од четврт-на-квартал, во третиот квартал, "по повод одбележувањето на првата последователни се зголеми од првиот квартал на 2014".omura, исто така, истакна дека посетител броеви да Macau "се подобрување", како што е прикажано со зголемување на бројот на копното на посетителите за време на Кина Златна Недела одмор во почетокот на октомври казино во големиот баија principe coba.

Ние очекуваме патување барање да Macau да се подобри по отворањето на Студиото Град на октомври 27 и Дин Палата во Март 2016 година која веруваме дека ќе се вози 9 проценти зголемување во маса GGR во 2016 година," Номура вели.hile постојат знаци на стабилизација во мас-сегмент од пазарот, "ВИП сегмент не е надвор од шумата сепак, во нашиот поглед, со приходи во септември потонувањето на најниско ниво од 2010 година," Номура вели во понеделник забелешка стихови и хорда рулет aku jatuh cinta. Ние очекуваме ВИП да се влошуваат како што прогноза 25 проценти година-на-годишниот пад во 2016 година по 46 проценти пад во 2015 година," се додаваат. текстот и превод на песната покер лице.