зошто не ги покер во џунгла

што се добри тенџере шансите во покер

Приходи сосови, и покрај зголемувањето на нови депонирање на клиенти NetPlay ТВ објави својот привремените резултати за шест месеци што завршува на 30 јуни, 2015 објавување натопи во приходите и покрај зголемувањето на депонирање на нови клиенти и да го испуштите во маркетинг трошоци.Клучни Индикатори за Учинок вклучуваат:– 21% зголемување во нови депонирање на играчите да 42,305 (Х2/2014: 35,102)– 13% зголемување во активна депонирање на играчите да 63,411 (Х2/2014: 56,079)– Нето-приходи од GBP 12.7 милиони денари (Х2/2014: GBP 12.9 милиони)– Просечниот приход по активни депонирање на играчите низ казино-само брендови на GBP 273 (Х2/2014: GBP 270)– Прилагоден EBITDA се зголеми на GBP 1,3 милиони наспроти пред периоди на допаѓа-за-како основа (Х2/2014: GBP 0.1 милиони)– Обложување и игри давачки за сметка на GBP 1.9 милиони денари (Х2/2014: GBP 0.4 милиони денари, по воведувањето на велика БРИТАНИЈА Точка на Потрошувачката на должност– Маркетинг расходи се намали за 24 проценти на GBP 4.5 милиони евра (Х2/2014: GBP 5.9 милиони денари).– Прилагоден добивка пред оданочување од GBP 1.1 милиони денари (Х2/2014: GBP 1.2 милиони) и пријавени добивка пред оданочување од GBP 0.2 милиони денари (Х2/2014: загуба на GBP 1.1 m)"Ние сме многу задоволни со извештај за нашата решителна акција на крајот на 2014 година има донесено таков позитивен исход со сите наши KPIs држи силни," Bjarke Ларсен, главен извршен директор на NetPlay ТВ рече зошто не ги покер во џунгла. "Во еден пост POC пазарот, нашата стратегија да се фокусира на ТВ-led клиент стекнување, поддржан од страна на дигитален маркетинг, се покажа како успешен."Групата изгледа очекуваме да можностите неговото стекнување на Otherside Inc.ќе се донесе (види го претходниот InfoPowa извештај) велејќи дека тоа се дава веднаш профитабилни приходи поток, додека додавање на неговата способност во возење во сообраќајот да NetPlay е брендови.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година зошто не индискиот казина се рулет.

Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] што се добри во покер шансите.