волшебникот на шансите блек џек осигурување

agua caliente casino spa ранчо мираж

acau junket инвеститор Amax Holdings Ltd има нишаше назад кон профитабилноста во финансиските годината што заврши на 31 Март волшебникот на шансите блек џек осигурување. Компанијата објави нето добивка од HK$65.4 милиони долари (US$8.4 милиони), која рече дека е пред се последица на HK$102 милиони располагање на Аце Висока Group Ltd.макс имаше објавено нето загуба од приближно HK$39.40 милиони евра во претходните 12 месеци.fortnight одамна, Amax реков на Хонг Конг Берза, тоа беше поднесена судски постапки против грчката Митологија соработник во Макао суд, во однос на вторите наводни неуспехот да се обезбеди годишните сметки да Amax акционерите волшебникот на шансите блек џек куќа на работ. Во текот на годината под преглед, финансиските информации од грчката Митологија бил недостапен," компанијата се вели во најновата поднесување, додавајќи дека очекува таквите информации "за да имаат значително влијание" на годишните резултати.reek Митологија во моментов има околу 20 VIP игри соби и игри кат насочување кон средината на high-end пазарот клиенти од Кина. agua caliente казино недела бранч.