На 7-ми улица казино северна 7 улица trafficway канзас сити ks

е прст езера казино отворени уште

Американската казино оператор MGM Места Меѓународниот е, наводно, се соочува со тужба во текот на наводите дека тој заработил стотици милиони долари во текот на последната деценија, од страна на полнење 'опасно' одморалиште такси.Според среда извештај од Лас Вегас Преглед-Списанието, весникот, акцијата беше поднесена минатиот месец од страна на Патници Обединетите непрофитна патување застапување група среде тврди дека казино гигант е прекршување на Колумбија е Заштита на Потрошувачите Процедури Дело со тоа што не се јасно рекламирање на цената на своите соби.Голема имот: весникот изјавиле дека MGM Места Меѓународниот е одговорен за околу 30 својства во сад и Макао вклучувајќи го 308-соба MGM Националните Харбор, која се наоѓа само кратко возење од Колумбија.Тужителот е наводно наведувајќи дека Невада-базирани оператор е ангажирање во 'капе цените' со тоа што не се јасно рекламирање својата дневна соба стапки и наместо правење пари преку скриени трошоци, како што се оние прикриено обвинет за висока-брзина на пристап до Интернет или неограничен број на локалните и на бесплатниот телефонски повици.Неостварлив бенефиции: Lauren Волф се претставуваат Патници се здружени во правното дејство и таа, наводно, се користи среда изјава да речеме дека MGM Места Меѓународни покрај тоа тајно трошоци гости за можноста за пристап во местото фитнес центри и печатење на авиокомпанијата интернат поминува.Таа наводно исто така објасни дека овие дополнителни давачки се тела на секој еден од Лас Вегас-со седиште на операторот на Американската својства и често може да се додаде до $45 на дневна хотел сметка.Волф е изјава наводно се чита.. На 7-ми улица казино северна 7 улица trafficway канзас сити ks. "време е да се стави крај на abhorrent пракса на нелегални одморалиште такси од страна на хотелот индустрија.Сите задолжителни хотелски трошоци мора да бидат вклучени во рекламира цена со цел да бидат правни и MGM Места Меѓународниот е измамен пракса на хотел одморалиште такси мора да заврши." Отсутен асоцијација: тужбата од Патниците Јунајтед, наводно, исто така, тврди дека MGM Места Меѓународни не ја намали цената на својот одморалиште такси минатата година и покрај намалување или елиминирање на опсегот на услуги што се нудат како последица на coronavirus пандемија.Акцијата наводно тврди дека ова покажува "не постои корелација' помеѓу овие услуги и стапката на соба и дека оваа практика им овозможува на фирмата да и 'лежат во врска со цената на рекламира соба.' Саканиот директивата: весникот изјавиле дека тужбата од Патниците Обединетите има за цел да ги принудат MGM Места Меѓународни да ги содржи сите задолжителни надоместоци во рекламира цена на своите соби се движи напред и да престанат полнење одморалиште надоместоци на comped сместување.На овој вториот точка и Волф наводно изјавил дека казино фирми 'доведе во полнење на бесплатни простории кои не се всушност пофална поради одморалиште такси' и покрај оваа практика широко се сметаат за нелегални. е прст езера казино отворен денес.