отвори со слободни бонус за добредојде

ливади казино вашингтон па телефонски број

n истрага казино оператор Круна Места Ltd е соодветноста да се одржи лиценца игри на среќа во Нов Јужен Велс, Австралија, е привремено прекината поради Covid-19 пандемија.ew Јужен Велс' Независни Алкохол и Игри Власт, рече во петокот го ослободи одлучил "дека најголемиот дел од работата на казиното истрага ќе бидат одложени во тековниот контекст на Covid-19 епидемија, се додека не се сметаат за безбедни и е применлив за сите јавни аспекти на работа за да продолжите." s на април 3 средината на попладнето, имаше 5,350 потврдени случаи на Covid-19 во Австралија, и 26 смртни случаи, според земјата на Одделот за Здравство.sian казино инвеститор Melco Летувалишта и Забава Ltd, компанија контролирани од страна на игри претприемач Лоренс Хо Yau на белите Дробови, најави во Мај минатата година дека тоа беше плаќаат US$1.2 милијарди долари за да се здобијат со 19.99 отсто удел во Круната Одморалишта, во две еднакви транши.Во февруари Melco Места рече дека одлучил да не продолжи купување на втората tranche на акции во Австралиската компанија. отвори со слободни бонус за добредојде.