е венецијански казино уште се отворени

ресторани во близина на presque isle казино

Цезар Забава има пријавено 3% зголемување во полна година нето-приходи до $8.39 bn за 2018.Операторот прво вклучени резултатите врз основа на GAAP (Општо Прифатени Сметководствени Практики), која не се смета за придонес на подружници CEOC или Centaur во претходните години.Врз основа на ова, полн-годишна нето-приходи се зголеми од 72% до $8.39 bn и полн година нето-приходи беше $303m, во споредба со загуба од $368m.Сепак, во не-GAAP услови, enterprise-широк нето приходи покажа дека само маргинална раст, додека прилагоди EBITDAR се зголеми од 5% до $2.31 bn.За време на Q4, нето приходи се зголеми од 11% на GAAP основа да $2.12 bn, додека зголемувањето на 7% до истата фигура во не-GAAP услови е венецијански казино уште се отворени. Q4 нето-приходи падна 90% до $198m, како Q4 2017 беше зголеми со голем nonrecurring даночни бенефиции.Цезар " споделување цена флуктуира малку по нејзиното финансиско ажурирање, покажува нема големи движења на било кој начин и затворање на четврток во $9.43.Милијардери Карл Icahn и Tilman Fertitta неодамна купил акции во компанијата, но појдовни Претседателот и извршен ДИРЕКТОР, Марко Frissora, не се осврна на вести во неговата 2018 круг-up.Тој рече: "Во 2018, Цезар одржа четвртиот последователен година на повисоки нето приходи и прилагодени EBITDAR, како и да се прошири на маргините."Додека ние ќе се прави дополнителна додадена вредност, инвестиции во бизнисот оваа година, нашата финансиски приоритет во текот на следните неколку години е дополнително да се де-лост на билансот на состојба." е венецијански казино се отвори.