нема вакцинација слотови достапни на cowin

sonesta maho beach resort casino & spa коментарите

ne на panellists, Лојд Robson, генерален директор на Азија Пацифик регионот во казино игри снабдувач Aristocrat Слободно Ltd, истакна дека непосредно влијание што произлегуваат од предизвикот на Covid-19 пандемија се промени гледа во подот конфигурации за гејмерски машини нема вакцинација слотови достапни на cowin. Ние не се види речиси веднаш, во текот на регионалната reopening, различни кат конфигурации: повеќе од фокус кон парчиња-, или кружни - или триаголен-тип решенија" како одговор на "елемент на социјално дистанцирање, а не на играчите седи веднаш до едни на други," изјави Г-дин Robson. "Со тоа, очигледно доаѓа се повеќе прирачник кабина решенија, можеби работи како што се штитови или dividers; [индустријата] секако претрес малку за тоа ...особено во U.
и во целиот регион," додаде тој sonesta maho beach resort casino & spa - st maarten. Ако работите не одат надолу безготовински пат, тогаш .. sonesta maho beach resort casino & spa остриги.

што може да се види е [дека] вистинската големина на машини би потенцијално промени.Банката забелешка акцептор е веројатно максимална длабочина на голем број на машини, па може да се види машина големини се намали малку, која може да придонесе за социјално дистанцирање и голем број на машини, што би можеле да бидат сместени на подот," рече Г-дин Robson. Ако имало значителни удобност загриженост меѓу играчите, технологија може да се премости празнината," предложи извршната власт.Тој рече дека личните уреди може да се користат во рамките на казино да линк за да слот машина или игри маса sonesta maho beach resort casino & spa коментарите. "Што би можело да биде готово во машината и да се репродуцира на уредот, или дека може, всушност, само да се на-уред за погон," Г-дин Robson забележи.р Мартинс направени забелешките изнесени во одговор на тоа дали сегашниот coronavirus криза може да доведе до усвојување на безготовински технологија, како што се мобилни паричници, во градот игри места.Тој е виш правен советник во Макао казино оператор Sociedade де Jogos де Macau за стабилизација и асоцијација, единица на SJM Holdings Ltd. Ние се премине од готовински општество да безготовински општеството.Ова ќе имплицира некои [регулаторната] адаптација," рече Г-дин Мартинс за време на панел сесија. Сигурно постојат некои контроли кои владата сака да наметне со цел да се обезбеди безбеден начин [донесување на таква технологија]; а исто така и да се релевантни за спречување перење пари правила во место, со цел да се следи каде пари доаѓа од," истакна Г-дин Мартинс кога не империја казино повторно отворање. "Нормално е дека владата сака да го заземе своето време да се прилагодат на регулативата и да се прилагодат на мерки за контрола," додаде тој.uring обновување фаза во различни регионални игри пазари, вклучувајќи Макао, на "забава" животна средина на игри подови ќе биде отсутен во услови на социјално дистанцирање мерки, забележани колеги panelist Alidad Tash, поранешен виш извршен во Макао казино операции и сега генерален директор на игри на консултантски 2NT8 Ltd.р Tash рече дека сепак слот игрите не може да биде победник во Макао е обновување фаза во услови на дистанцирање на загриженоста, како и на поголемиот дел од градот казино патрони уште во голема мера вредност на "искуство на играње и transacting" игри чипови, и "заедница се чувствуваат" на традиционалните игри на маса амбиент. кога не империја казино се отвори.