кога не империја казино се отвори

sunland парк казино денес часа

ottery специјалист GTech Спа рече во својот трет квартал резултати во понеделникот дека нето добивката која им припаѓа на сопствениците се зголеми за 25 проценти на EUR40 милиони долари (US$49.7 милиони денари), во споредба со EUR32 милиони евра во 2013 третиот квартал кога не империја казино се отвори.

#8220;Ние сме на добар пат да ја испорача нашите 2014 синергија цел на EUR40 милиони евра", рече Алберто Fornaro, главен финансиски директор на GTech.e додаде: "Со продолжи значајни генерација на оперативен готовински тек, ние очекуваме дека, со исклучок на трошоците поврзани со IGT стекнување, ние треба да се удобно да се исполнат нашите година-крајот нето финансиската позиција водство на EUR2.47 милијарди долари за EUR2.53 милијарди долари." arnings пред камати, оданочување, амортизација и амортизација за квартал беа EUR252 милиони долари во однос на EUR219 милиони денари во третиот квартал од минатата година, во која беа вклучени EUR30 милиони одредба за машина игри судски постапки за порамнување во Италија.perating приходи за третиот квартал беше EUR133 милиони долари во однос на EUR102 милиони денари во годината пред период.Трансакциските трошоци на EUR10 милиони поврзани со очекување IGT стекнување, кои беа направени во квартал, беа "повеќе од компензира со добивка од продажба на компанијата за спортска и настани цените бизнис во Италија," GTEch изјави.или, во првите девет месеци на 2014 година, нето добивката која им припаѓа на сопствениците на GTech се зголеми 1,1 проценти на EUR176 милиони евра, во споредба со EUR174 милиони евра во истиот период минатата година, иако приходите во тој период падна 1.3 проценти за EUR2.26 милијарди долари, во споредба со EUR2.29 милијарди долари во првите девет месеци од 2013 година кога не fallsview казино се отвори. Техника е мнозинство во сопственост – како да 58,7 проценти – од италијанската кооперација De Agostini Спа и поврзана компанија наречена Деа Partecipazioni Бањата sunland парк казино календар на настани. BITDA се зголеми за повеќе од 3 проценти на EUR817 милиони долари во однос на EUR792 милиони евра во 2013 девет-месечен период.perating приход се зголеми за 3% да EUR470 милиони наспроти EUR455 милиони минатата година sunland парк казино денес часа.

EBITDA и оперативни приходи беа до 4 проценти врз основа на постојана валута нивоа.ото wagers во Италија беа до 5 проценти да EUR4.9 милијарди долари, во споредба со EUR4.7 милијарди долари минатата година.Лото wagers група широк зголеми за 19% за EUR2.6 милијарди долари, во споредба со EUR2.2 милијарди долари минатата година.dditionally GTech рече дека зголемувањето на ефективната стапка на данок на добивка до 41% во споредба со 39.8% во претходната година рефлектира "непризнаените трошоци за стекнување на очекување на стекнување на IGT".iluted заработка по акција беа EUR0.23, во споредба со EUR0.18 во третиот квартал од минатата година.Капиталните расходи во квартал беа EUR67 милиони денари, фирмата рече. sunland парк казино френклин салон.