Offre казино partouche forges les eaux

кога е следниот светот покер турнир

На 17 јули, Павле Мартинс Чан, директор на Игри Инспекција и Координација Биро (DICJ), објасни дека три казина ќе започнат со користење на лицето признавање системи внатре во нивните операции.Ова, според извештајот во Макао Пати Дневно.Чан објасни, "во Моментов, две или три казина се тестирањето.За време на нивното работење, тие мора да се стриктно почитуваат заштита на личните податоци и законот." Тој додаде дека сите опрема која се користи во овие казина прво мора да бидат одобрени од страна на DICJ.Некои се сомневаат дали лицето софтвер за препознавање ќе се користат од страна на владата да помогне да се спроведе казино влез забрана за вработените кои се вклучени во игри на сектор.Чан објасни дека ова се уште е под преглед и дека нема конечна одлука за тоа како овој софтвер ќе се користи е воспоставена.Наместо тоа, тој оставил отворен одговор.Чан објасни дека владата регулатива во врска со употребата на софтвер, всушност, може да се појават надвор од добиените информации offre казино partouche forges les eaux. "Мислам дека тоа ќе потрае некое време за инволвираните страни да се сфати заштита на личните податоци и законот.Ако е можно, во прелиминарната фаза, [system] ќе се користи во мали размери во неколку места.Тогаш ние ќе бидеме во можност да видите како закони може да го надгледува користењето на опремата." Ова не е првата употреба на таква технологија во казина во Макао.Во јуни, беше соопштено дека вештачка интелигенција опрема бил инсталиран во казина.Оваа опрема ќе се користи за да се соберат податоци кои беше купена од користење на затворен-коло телевизиски системи, лицето технологија за препознавање, и RFID от чипови.Инсталирањето на овој софтвер е дел од мерка која се наметнува од страна на Leong Сонцето Lok, законодавец во Макао.Во септември, тој побара владата да се погледне во инсталирање на овој софтвер.Тој објасни во негово барање дека бројот на пријавени кривични дела во Макао имаа зголемен во однос на претходната година.Ова вклучува зголемување на 50% во грабежи на казина.Во Мај, Лам Lon Wai се приклучи неговиот колега во земјата-барател за користење на оваа технологија.На lawmaker објасни дека 8% пораст на криминалот во 2018 сам направи употребата на оваа технологија се од суштинско значење.Тој не само што вика за користење на софтвер за препознавање на лицето, но исто така и инсталација на дополнителен 1,620 камери низ градот.Лам се чинеше фрустрирани на време дека загриженоста за приватноста беа outweighing на потенцијални придобивки за службениците за спроведување на законот.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога е отворањето на казино.