казино jeux ле плус proche де limoges

казино muesli croustillant овошје каранфили

Кенија е онлајн спортски обложувања оператори уште може да се фати пауза по локално пратениците внесе нов живот во план да се поправи на земјата казнени коцкање даночен режим.Во неделата, Бизнис Секојдневно Африка објави дека Кенија е за Финансии и Национално Планирање на Комисијата предложи намалување на планирани 20% данок на коцкање добивки во половина, додека, исто така, сечење оператори' приходи даночна стапка од 35% до 15%.Од јануари 1, Kenyan оператори се обврзани да плаќаат новата униформа 35% данок на сите коцкање производи, од спортско обложување, игри, лотарии или награда натпревари.Новиот данок беше значаен чекор за разлика од претходните курсеви, кои за обложување оператори биле само 7.5%.Некои коцкање компании суспендирани нивните Kenyan операции, тврдејќи дека новите даноци направил нивниот бизнис unviable.Националното Собрание Мнозинство Лидер Аден Duale потоа лебдеше план да се намали на 35% стапка од 15%, додека неутрализирање на парчиња од страна на ре-определување на 20% данок на коцкање добивки што првично беше воведен во 2016 година, но беше суспендиран поради спроведување проблеми казино jeux ле плус proche де limoges. Duale предлог хит финтата минатиот месец кога Труд и Социјална Благосостојба Комитет повлекол коцкање јазик од Даночните Закони (Амандман) Бил 2018 казино мт пријатно ми воден парк. Сепак, Финансии и Национално Планирање на Комитетот има право да ги видиш даночни измени, и overruled Труд и Социјална политика одлуката на Комисијата.Јосиф Kirui Limo, Обединета Партија Република ПРАТЕНИК и Финансии комитетот ко-претседавач, рече дека комисијата го поддржа Ризница е предложи намалување на оператор даноци, при што укажува на тоа дека 20% добивки даночно беше "премногу високи" со оглед на тоа дека тоа беше нов данок и така, неопходно беше да се олесни punters во оваа нова реалност.Додека вести ќе бидат пречекани од Kenyan коцкање оператори, на предлог сепак ќе бара одобрување од страна на целосна Национална Собранието и потпис на Претседателот Uhuru Kenyatta, кој ја демонстрираше подготвеност да се притисне колку пари е можно од Kenyan спортски обложувања оператори.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино мулти житарици леб брашно.