Damenfahrrad казино 28 zoll мит korb ks велосипедизам 765c 766c 767c

кој е сопственик елита казино одморалишта

Филипини игри регулаторот е во потрага по посредник за ревизија на својот нов онлајн коцкање licensees' финансиската активност.Минатата недела, на Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) издаде барање за изразување на интерес за набавка на консултантски услуги за развој, работење и управување на посредување платформа/ревизија на програмата за својата Филипините Префрлани Игри Оператор (POGO) licensees damenfahrrad казино 28 zoll мит korb ks велосипедизам 765c 766c 767c. PAGCOR започна издавањето на својот прв POGO лиценци минатата есен како средство за exerting повеќе контрола над земјата подобрената онлајн коцкање индустрија.Некои 42 дозволи се издадени на датум и повеќе апликации се во тек, но PAGCOR рече минатата недела дека тоа може привремено капа бројот на достапни лиценци на 50 до таа има подобра смисла на тоа дали пазарот е заситен, и тоа само ќе бидат во можност да се направи определба откако таму е систем во место за автоматски да ги пратите онлајн коцкање приходи влага доказ мембрана блек џек. PAGCOR е во потрага по "искусни и квалификувани консултант", кои ќе бидат задолжени со развој на оваа платформа за посредување и ревизија на програмата.Системот ќе биде потребно да се биде оперативна оваа година, и PAGCOR ќе бара тест на покривање на најмалку 50% од постојните POGO licensees пред конечното вклучете се превртува кој е сопственик на eldorado казино во shreveport луизијана.
PAGCOR има буџетски P600m (US $12m) годишно или P6b за почетните 10-годишен договор.Победничката понудувач ќе се плаќа 10% од нето приходите кои PAGCOR произлегува од POGO програма кој е сопственик елита казино одморалишта. PAGCOR претходно се проценува дека POGO програмата ќе се генерира $120m во годишни приходи за владата откако нејзиното целосно up да се забрза.Заинтересирани страни се бара да поднесат своите документи од страна на вторник, 20-ти јуни кој е сопственик на смарагд кралицата казино. Наддавање е ограничена на Filippino граѓаните или правни лица кои се најмалку 60% во сопственост од страна на локалните жители, но Азија Игри Краток изјасниле дека PAGCOR барање имаше привлече интерес од партиите со седиште во Малта и Isle of Man.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre се молчи аукција смета коцкање од.