дали канада имаат слот машини

покер лице tik tok танц упатство

Шпанија е онлајн коцкање пазарот генерирани €181.7 m ($206.4 m) бруто игри приходи (GGR) за Q3, зголемувањето на 30% од година на година.Бројките претставени од страна на Dirección General de Ordenación del Juego (DGOJ) покажуваат €97.6 m од вкупните приходи дојдоа од облози, €60.8 m од казино, €19.8 m од покер, €3.1 m од бинго и €0.32 м натпревари.Маркетинг трошење, исто така, беше дискутирано во Q3 извештај, достигнувајќи вкупно €75.8 м.Ова го виде година на година раст од 56%, и се распаѓа да €36.3 м потрошени за реклами, €28.5 m на промоции, €7.4 м на филијали и €3.5 m за спонзорство.Во споредба со претходниот квартал, вкупните расходи се намалиле за 7%, што главно се должи на 11% пад на рекламирање се трошат, регулаторот рече.Месечен просек од активните корисници се зголеми од 31% до 812,007, додека просечната количина на нови регистрации се намали за 2% до 232,012 корисници. дали канада имаат слот машини.