сајт слотови без прекин на пулсот

казино santiago de compostela

Макао казино приходи може да падне колку што 21% во ноември доколку продолжат сегашните трендови, според аналитичарите на Credit Suisse се AG.Други аналитичари concur, со УБС очекуваат месечен пад на меѓу 17% и 22%, додека Велс Фарго предложи падот на возраст помеѓу 18% и 21% сајт слотови без прекин на пулсот.

Macau во моментов е во процес на нов пет-месец долго приходи рецесија дека има порано нахакан аналитичари сега outpacing едни со други да се предвиди дури и ghastlier ужасите да дојде кафе казино 100 без депозит бонус. Credit Suisse се вели игри приходи во Макао казина низ Ноември кафе бар.

16 дојде на ЧЕТКА 12.75 б (б).Просечната дневна приход во текот на првата половина на ноември беше ЧЕТКА 797m, надолу од ЧЕТКА 850m во октомври и 852m во септември.Уште полошо, во недела на Ноември казино santiago de compostela. 10-16 беше 11% пониска отколку една недела пред тоа, што укажува на намалување се забрзува.Амвросиј Така, извршен ДИРЕКТОР на Макао најголемиот казино оператор SJM Стопанства, изјави Macau Дневни дека цела година приходи на раст за 2014 година би можело да излезе негативен.Така рече дека дури и ако ноември и декември некако успеваат да одговара на минатата година се враќа, годишниот раст би само износот за 2.3%.Со двата месеци се очекува да биде остро долу, Па се верува дека сето тоа е оставено да се утврди како е голема годишен пад Macau ќе видиме.Јапонски аналитичари Daiwa Хартии од вредност се веќе проектирање на 2015 година ќе бидат сведоци на 7% пад на годишна игри приходи кафе казино бонус кодови 2021. Daiwa е Џејми Soo рече: "доминантната сегмент слабост ќе биде норма" за ВИП коцкање приходи во наредната година.Строго за премиум маса сегмент, па дури и на дното-tier 'мелење маса' на пазарот е во процес на "структурни shift за да се намали трошење на туристите; а разликата помеѓу рекорд-високо се издига туристички пристигнување и паѓа маса приходи раст." Soo предупреди дека казино оператори со мега-одморалишта set да се отвори на Cotai во текот на следната година или две ", најверојатно, ќе видите недостатоци ризици." Двете Галакси Забава Група и Melco Круна Забава се очекува да се отвори нова Cotai својства, во втората половина од 2015 година како да знаеш или слот da ram меморија queimou.

Soo вели комбинација на плата инфлација, намалување на табелата приноси и да се зголеми конкуренцијата значи "изгради-што-и-што-ќе-дојде мантрата не е веќе валидна инвестиции теза." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се знаат слотот на мемориската queimou.