казино без депозит бонус блог

route 66 казино вклучена рак нозе

Шведската онлајн казино оператор Цреша AB (publ) е одобрен од страна на Nasdaq Стокхолм е листата на комитетот за класа B акции за листата на Nasdaq Стокхолм Берза.Одобрување на листата е предмет на вообичаени услови, кои вклучуваат одобрување и регистрација на проспектот од страна на шведската Финансиски Надзорен Орган.Тргување на Цреша AB (publ) на Nasdaq Стокхолм размена се очекува да започне на октомври 18, 2017 казино без депозит бонус блог. Според соопштението, на акции се тргува во Средината Кап сегмент со истиот ISM код (SE0010133256) и под иста тикер (CHER Б) како што претходно.Нема нови акции на акции ќе бидат издадени како резултат на пренос на Nasdaq Стокхолм и Цреша AB акционерите не треба да преземе било каква акција кои произлегуваат од или се во листата на Nasdaq Стокхолм или delisting од AktieTorget.Цреша AB Главен Извршен Директор Андерс Holmgren рече, "Цреша е профитабилен и брзо-растечки игри компанијата за покривање на целиот синџир на вредности, од технологија на потрошувачите.На листата на Nasdaq Стокхолм ќе ни обезбеди со зголемување на изложеноста на шведска и на меѓународните пазари на капитал." Трансферот на Nasdaq Стокхолм ќе наводно резултат во Цреша класа Б акции се delisted од AktieTorget.Вторник, 17 октомври, 2017, се очекува да биде на последниот ден на тргување на Цреша класа Б акции на AktieTorget, според соопштението. казино без депозит бонус канада.