Online poker sites with freerolls

texas holdem првиот круг на вложување

Affiliate програма Евра Партнери имаат лансираше нова конкуренција во пресрет на оваа година Лондон Филијалата Конференција (LAC).
На 'Ајде да се Пумпа До Тоа!' натпревар, која е отворена за двете постоечки и потенцијални соработници, ќе видите Евра Партнери дознаете како соработници ги мотивира себе со цел да се "чува до нивното A-игра". Со тоа на ум, партнери се поканети да објавувате фотографии на Еврото Партнерот е на Facebook страницата на се она што ги добива "пумпа".https://www.facebook.com/OfficialEuroPartners?v=app_190322544333196 Најдобар влез ќе добие сосема нов iPad Воздух таблета, со второпласираниот примање Fitbit фитнес следење на бендот online poker sites with freerolls. Во прилог на конкурсот Евра Партнери се држи томболата на Деновите 1 и 2 на LAC, нудејќи награди на два iPad Мини таблети и две Apple Телевизорите online poker sites with friends. За да го внесете, соработници треба да се откажат од нивниот бизнис картички во сад во Евро Партнери стенд – A6 texas holdem бонтон во казино.

Евро-Партнери работат најголемите affiliate програма за Playtech licensees. texas holdem првиот круг на вложување.